Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Η Ευρώπη βιώνει εδώ και πάνω από έναν χρόνο «την πιο καταστροφική» γρίπη των πτηνών που έχει καταγραφεί ποτέ στη Γηραιά Ήπειρο, καθώς περίπου 50 εκατομμύρια πτηνά έχουν σφαγιαστεί σε εκτροφεία όπου εντοπίστηκε ο ιός, ανακοίνωσαν σήμερα οι υγειονομικές αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών έχουν μπει τα περιουσιακά στοιχεία του ζεύγους Εύας Καϊλή – Φραντσέσκο Τζιόρτζι, καθώς ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου Qatar – gate και τη σύλληψή τους από τις βελγικές αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 8, 18, 22, 24, 42 και Τζόκερ το 9.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νομολογιακό δεδομένο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, αποτελεί πλέον η απόφασή του με την οποία καταδικάστηκε η χώρα μας και δικαιώθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη για την μη άρση της ασυλίας του Πάνου Καμμένου προκειμένου να δικαστεί για την σε βάρος του μήνυση που είχε καταθέσει για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πάρτυ στην Αργεντινή συνεχίζεται, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του διασχίζουν τους δρόμους της πρωτεύουσας Μπουένος Άιρες, πάνω στο πούλμαν που μεταφέρει τους διεθνείς μαζί με το βαρύτιμο τρόπαιο… αλλά και με την συνοδεία αλκοόλ, μπροστά σε εκατομμύρια οπαδούς που βρίσκονται στους δρόμους για να πανηγυρίσουν το πρώτο Μουντιάλ της Αργεντινής μετά από εκείνο του 1986.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Νέα Δημοκρατία προηγείται σταθερά του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τη μεγάλη επιστροφή του ελληνικού τουρισμού το 2022 που λειτουργεί ως πυροδότης ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία κι επιτυγχάνει σταδιακά τη διεύρυνση της περιόδου έκανε λόγο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση για τον απολογισμό της φετινής χρονιάς στον κλάδο, προσθέτοντας ότι και το 2023 οι «προοπτικές του κλάδου είναι λαμπρές»
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ αφήνει ως έχουν την αφαίρεση βαθμών και την ετήσια απαγόρευση εισόδου των προέδρων και μειώνει τα πρόστιμα από 3000 σε 500 ευρώ για ομάδες και προέδρους.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές το όνειρο που είδε με τον Αργεντινό διεθνή ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μπισκότα «αστέρια» με επικάλυψη σοκολάτας

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos