Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 18:56

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια πολύ σημαντική ημερίδα στην οποία παρουσιάστηκε έρευνα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τη Φέρουσα Ικανότητα της Πάρου αναφορικά με το παρόν και κυρίως το μέλλον του Τουρισμού στο νησί, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 15:43

Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου

Την Τετάρτη 18 Γενάρη αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελούμενη από τους Θανάση Μαρινόπουλο, Άγγελο Πατέλη και Κώστα Ροκονίδα, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου των Εργαζόμενων ΟΤΑ Πάρου- Αντιπάρου (ΣΕΟΤΑΠΑ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 19-01-2023 συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, πέντε άτομα από τα οποία δύο ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί γιατί προέβαιναν, κατά περίπτωση, σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος της αστυνομικής δράστης ήταν η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη - καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σούπερ μονομαχία στο «ΣΕΦ» μεταξύ Ολυμπιακού και Ρεάλ Μαδρίτης, με φόντο φυσικά την 1η θέση της Ευρωλίγκα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 15:37

Στοίχημα: "Τρένο" η Μαρσέιγ

Αρκετά ενδιαφέρον είναι το κουπόνι της Παρασκευής (20/01), με τους αγώνες να αυξάνονται σε πλήθος σε σχέση με το χτεσινό, ενόψει του γεμάτου προγράμματος του Σαββατοκύριακου.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη δεύτερη ημέρα της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός συνέχισε τις συναντήσεις του με διεθνείς οικονομικούς παράγοντες, ενώ ολοκληρώνοντας τη δραστηριότητά του επισκέφθηκε το Greek House Davos, όπου συνομίλησε με τους υπεύθυνους, τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για το έργο τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μητρική εταιρία της Google καταργεί περίπου 12.000 θέσεις εργασίας, ή το 6% του ανθρώπινου δυναμικού της, ανέφερε σήμερα η εταιρία.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos