Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 - Psts.gr

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε με το κινητό τη στιγμή που αστυνομικοί φτάνουν στην Ερμού και συλλαμβάνουν τον άνδρα που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε επιτεθεί και τραυματίσει με μαχαίρι νεαρή γυναίκα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με χαρά ανακοινώνουμε την βράβευση του ξενοδοχείου Paros Agnanti Resort & Spa ως Best Family-Friendly, Hotel Bronze Award, στην τελετή απονομής των Greek Hotel of the Year Awards, της εταιρείας Boussias.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατόπιν αιτήματος του Προέδρου του Συνδέσμου Εμπορικών και Τουριστικών Επιχειρήσεων Φολεγάνδρου κ. Γεώργιο Γαβαλά, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πιο κεφάτη και χρωματιστή εποχή του χρόνου πλησιάζει! Αυτό σημαίνει ότι η διάθεση για διασκέδαση και χαρά είναι στα ύψη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγές σε επίπεδο Βουλής και κόμματος στον ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέχεια της δέσμευσής του για οριστικό τέλος στον κύκλο 2015-2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με πρωτοβουλία της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Μονογυιού και κατόπιν απόφασης του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, τοποθετείται οπλίτης ιατρός στο Κέντρο Υγείας Αμοργού για το χρονικό διάστημα από 1η Μαρτίου 2024 έως 31 Μαρτίου 2024 με σκοπό την κάλυψη των έκτακτων αναγκών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την ακρίβεια και την αύξηση του κόστους παραγωγής, υπό το βάρος του οποίου στενάζει ο πρωτογενής τομέας, μίλησαν στις «Πρωινές Διαδρομές» του ραδιοφώνου της ΕΡΤ ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης και ο Πρόεδρος Παραγωγών Ημαθίας και Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ), Χρήστος Γιαννακάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 15:49

Ένα τζάμπολ γεμάτο αγάπη στο ΔΑΠΠΟΣ

Την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σαντορίνης μαθητές και μαθήτριες του ειδικού δημοτικού σχολείου Φηρών και του ΕΕΕΕΚ Θήρας είχαμε το πρωί της Παρασκευής 1 Μαρτίου 2024.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Πάρου ενημερώνει τους ιδιοκτήτες ιπποειδών (ίπποι , ημίονοι, όνοι) ότι, από τις 21/10/2022 έχει αρχίσει η εφαρμογή της υπουργικής απόφασης 726/107367/21-04-2022 (ΦΕΚ Β΄ 2028) που αναφέρεται στην υποχρεωτική σήμανση και καταχώρηση όλων των ιπποειδών στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα της Κτηνιατρικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το αρχικό πρόγραμμα περιφερειακών ιατρείων Μαρτίου 2024 θα τροποποιηθεί μετά τον αναμενόμενο διορισμό ιατρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos