Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Η δράση πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά με έγκριση του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Χρήστου Ροϊλού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρωματικές πηγές ενίσχυσης του δικτύου ύδρευσης της Πρωτεύουσας ενεργοποιεί η ΕΥΔΑΠ λόγω της παρατεταμένης λειψυδρίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο «όπλο» κατά της φοροδιαφυγής ενεργοποιεί το επόμενο διάστημα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων όπου θα πραγματοποιεί σαρωτικές διασταυρώσεις φορολογικών στοιχείων και δεδομένων για τον εντοπισμό των αδήλωτων εισοδημάτων. Πρόκειται για νέα μονάδα ψηφιακών διασταυρώσεων η οποία θα αξιοποιεί, με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, όλες τις δεξαμενές φορολογικών δεδομένων, μεταξύ των οποίων τα ψηφιακά συστήματα φορολόγησης, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τζούλια Νόβα περνάει τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου στην Πάρο.

Κατηγορία LIFESTYLE

Mε υψηλή πληρότητα αποχαιρετούν τον Αύγουστο οι νησιωτικοί προορισμοί της χώρας, που και φέτος, στους περισσότερους εξ' αυτών, δεν έπεφτε καρφίτσα τον Δεκαπενταύγουστο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ρωσική πρεσβεία στο Παρίσι κατηγόρησε σήμερα τις γαλλικές αρχές ότι «αρνούνται να συνεργαστούν» με τη Μόσχα μετά τη σύλληψη στη Γαλλία του ιδρυτή και επικεφαλής της πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram Πάβελ Ντούροφ, ο οποίος έχει, μεταξύ άλλων, και ρωσική υπηκοότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σιιτικό κίνημα του Λιβάνου Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι η επίθεσή του ευρείας κλίμακας κατά ισραηλινών στρατιωτικών στόχων, με τη χρήση μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (drones) και ρουκετών, «ολοκληρώθηκε» για σήμερα, σημειώνοντας ότι πέτυχε τους στόχους της. «Η στρατιωτική μας επιχείρηση για σήμερα ολοκληρώθηκε και επιτεύχθηκε», αναφέρει η Χεζμπολάχ, η οποία υποστηρίζεται από το Ιράν, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τις αντιδράσεις για την επεισοδιακή αναχώρηση πλοίου, ο ΑΝΤ1 επιστρέφει στην Άνδρο και καταγράφει τις κινήσεις έμπειρου πλοιάρχου να δέσει και να λύσει κάβους, σε ένα από τα δυσκολότερα λιμάνια των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos