Η γιορτή του πλούσιου και ποικίλου πανκυκλαδικού γευστικού πολιτισμού (1ο Βίντεο)

02 Οκτωβρίου 2013 21:59

Το φεστιβάλ κυκλαδικής γαστρονομίας για μια ακόμη χρονιά αποζημίωσε όλους τους συμμετέχοντες κυκλαδίτες τους φιλοξενούμενους και τους πολλούς επισκέπτες.

Το parianostypos.gr και το cyclades24.gr, το cyclades24.gr και το parianostypos.gr όπως ήδη σας έχουμε ανακοινώσει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας (βλέπε εδώ) ξεκινάει τη σειρά των βίντεο που είναι αφιερωμένα στο φεστιβάλ και όχι μόνο..

Μέσα από μια πρωτοπόρα συνεργασία των δύο ειδησεογραφικών ενημερωτικών site, με αφορμή την κάλυψη ενός σημαντικού πανκυκλαδικού πολιτιστικού γεγονότος, προσπαθήσαμε να οπτικοποιήσουμε, όσο αυτό είναι δυνατόν, τον πλούτο της κυκλαδικής γαστρονομίας, την λαογραφική και μουσικοχορευτική παράδοση των νησιών μας, τα δρώμενα και τις παράλληλες δραστηριότητες παραδοσιακών κυκλαδίτικων τεχνών και ειδικότερα την ζωντάνια και την διάθεση των συμμετεχόντων στο φεστιβάλ.

Στο πρώτο βίντεο παρουσιάζεται η συνάντηση των αποστολών μια ημέρα πριν την έναρξη του φεστιβάλ στο πολιτιστικό κέντρο της Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου».

Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι οι αναρτήσεις για το συγκεκριμένο πολιτιστικό γεγονός είναι κοινές και στα δύο site, ενώ κοινές θα είναι και οι δημοσιεύσεις κάθε Τρίτη μια συνταγής μαγειρικής από τα νησιά των Κυκλάδων.

Τέλος, συγκεντρωμένες όλες τις αναρτήσεις θα μπορείτε να τις παρακολουθείτε μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα που σχεδιάστηκε (βλέπε εδώ) με αφορμή το φεστιβάλ και τη Σίφνο.

Πατήστε εδώ για το βίντεο...

Κοινή ανάρτηση σε www.parianostypos.gr – www.cyclades24.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos