Σίφνος: Παραδοσιακές Τέχνες και Δραστηριότητες στη Γιορτή της Κυκλαδικής Γεύσης (Βίντεο)

15 Δεκεμβρίου 2013 14:59

Το 7ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας "Νικόλαος Τσελεμεντές" που διεξήχθη στις αρχές Σεπτεμβρίου στη Σίφνο, αγκάλιασε και παρουσίασε τον πλούσιο

γευστικό πολιτισμό των Κυκλάδων σε μια πανκυκλαδική γιορτή συμμετοχής και συνεύρεσης που δεν επικεντρώθηκε  μόνο στα "μαγειρέματα" αλλά ανοίχτηκε και στο πεδίο της παρουσίασης της κυκλαδικής πολιτισμικής κληρονομιάς καθώς λαογραφικά δρώμενα, παραδοσιακές τέχνες και παράλληλες δραστηριότητες πλαισίωσαν τις γαστρονομικές παρουσιάσεις.

Σε συνέχεια του μεγάλου αφιερώματος στο Φεστιβάλ, μπορείτε να παρακολουθήσετε το 2ο βίντεο που αφορά στις παράλληλες δραστηριότητες και στις παραδοσιακές τέχνες των νησιών όπως τις καταγράψαμε με την κάμερά μας.

Επισημαίνουμε ότι οι αναρτήσεις για το συγκεκριμένο πανκυκλαδικό πολιτιστικό γεγονός της Σίφνου, θα είναι κοινές και για τα δύο ενημερωτικά site: το parianostypos.gr και το cyclades24.gr στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για την κάλυψη αυτού του γεγονότος ενώ κοινές θα είναι και οι δημοσιεύσεις κάθε Τρίτη μιας συνταγής μαγειρικής από τα νησιά των Κυκλάδων. Τέλος, όλες τις αναρτήσεις συγκεντρωμένες, μπορείτε να τις παρακολουθείτε μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα (πατήστε εδώ) που σχεδιάστηκε ειδικά για το Φεστιβάλ της Σίφνου.

Πατήστε εδώ για το βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos