Επαναλειτουργία του Δικτύου Μουσείων ΠΙΟΠ

13 Μαϊος 2021 15:22

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τη διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων του, από την Παρασκευή 14 Μαΐου υποδέχεται και πάλι τους επισκέπτες του στο Δίκτυο των εννέα Μουσείων

του: Μουσείο Μετάξης (Σουφλί), Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης (Δημητσάνα), Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού (Σπάρτη), Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα (Βόλος), Μουσείο Μαρμαροτεχνίας (Τήνος), Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, Μουσείο Μαστίχας Χίου, Μουσείο Αργυροτεχνίας (Ιωάννινα).

Υπενθυμίζεται ότι στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας παρουσιάζεται η έκθεση «ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΙΤΗ-Αδάμαστη φύση», στην οποία επιλεγμένα έργα της γνωστής γλύπτριας διεισδύουν ειρηνικά στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου υπογραμμίζοντας τη σχέση αλληλεξάρτησης ανθρώπου και φύσης, ενώ στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν έως 31/5 την έκθεση «Το ’21 αλλιώς: Η Ελληνική Επανάσταση με φιγούρες και διοράματα PLAYMOBIL», μια πρωτότυπη προσέγγιση όσων διαδραματίστηκαν, από τους προεπαναστατικούς χρόνους μέχρι και την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους με φιγούρες PLAYMOBIL.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos