Εκλογές στο Σπίτι της Ευρώπης και άλλες δραστηριότητες

12 Απριλίου 2012 01:45

Με επιτυχία και πλήρη απαρτία διενεργήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο. Μετά τον απολογισμό πεπραγμένων

από την Πρόεδρο Άννα Χαρίτου, τον οικονομικό απολογισμό από την Ταμία Πέτρα Ζήφου και το πόρισμα της Εξελεγκτικής Επιτροπής από την Βαλασία Παρασκευά, συστήθηκε τριμελής εφορευτική επιτροπή, η οποία διενήργησε τις εκλογές με πρόεδρο τη νομικό Ρέα Παπαχρήστου, Γραμματέα τον Γεράσιμο Πρωτολάτη και μέλος την δικηγόρο Ανθούλα Καραολάνη.

Εψήφισαν 59 μέλη και ανέδειξαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή.

Το νέο ΔΣ συνεδρίασε για τη συγκρότηση του σε σώμα το οποίο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μαριλένα Σωκιανού

Γραμματέας: Άννα Χαρίτου

Ταμίας Πέτρα: Ζήφου

Μέλη (με σειρά εκλογής): Μαρία Νισυρίου, Μιχάλης Καβουκλής, Μαρία Φιλίππου και Έφη Σταυριανού

Εξελεγκτική Επιτροπή (με σειρά εκλογής): Βαλασία Παρασκευά, Κατίνα Κρητικού και Βερόνικα Μαρκακιού

Στο ενδιάμεσο, τα μέλη του ΔΣ Σωκιανού Μαρίλενα μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας των Σπιτιών της Ευρώπης EUNET και Καβουκλής Μιχάλης μέλος της Επιτροπής Νέων της Ομοσπονδίας μετέβησαν στο Μarienberg της Γερμανίας για να συμμετάσχουν σε μια διήμερη συνάντηση εργασίας, με άλλα 12 μέλη από 10 οργανισμούς της Ομοσπονδίας, με σκοπό τον μελλοντικό σχεδιασμό αλλά και την περαιτέρω εξέλιξη και προοπτική της λειτουργίας της.

Στην αρχή της εβδομάδας τη Δευτέρα 2 Απριλίου, η πρόεδρος Μαριλένα Σωκιανού και η γραμματέας Άννα Χαρίτου επισκέφθηκαν το Λύκειο Κρεμαστής όπου παρουσίασαν στην Α΄ Λυκείου, με τη βοήθεια ενός power point, τις κυριότερες δραστηριότητες του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο στα 12 χρόνια της λειτουργίας του. Η υπεύθυνη καθηγήτρια για τη δράση αυτή ήταν η κα Ευδοκία Φωτάρα. Οι μαθητές, οι οποίοι παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή την παρουσίαση, είχαν οι ίδιοι επιλέξει αυτόν τον ΜΚΟ και είχαν εκφράσει την επιθυμία να μάθουν περισσότερα γι' αυτόν. Αναμένεται ότι θα υπάρξει και περαιτέρω συνεργασία ανάμεσα στο Λύκειο Κρεμαστής και το Σπίτι της Ευρώπης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos