Πρόσκληση για μια “Βόλτα στην πόλη της Τήνου με τα μάτια κλειστά”

14 Οκτωβρίου 2012 13:01

Τόπος συνάντησης: Προβλήτα Έλλη, στις 6 μ.μ.

Το Μουσείο Κώστα Τσόκλη, συμμετέχοντας για δεύτερη χρονιά στον εορτασμό της "Διεθνούς Ημέρας του Λευκού Μπαστουνιού" σε συνεργασία με την Άννα Μαρία Φωσκόλου και τον Φάρο Τυφλών Ελλάδας, σας προσκαλεί σε μια "Βόλτα στην πόλη της Τήνου με τα μάτια κλειστά".

Σας καλούμε να πάρετε μέρος σ' ένα πρόγραμμα βιωματικού χαρακτήρα που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι τυφλοί και τα άτομα με περιορισμένη όραση.

Το λευκό μπαστούνι, είναι το τεχνικό βοήθημα που χρησιμοποιούν τα άτομα με προβλήματα όρασης για να εντοπίζουν και να αποφεύγουν τα εμπόδια στην πορεία τους, στην προσπάθεια τους να κινούνται μόνοι, ανεξάρτητοι και με ασφάλεια.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής κα Χρυσάνθη Κουτσουράκη, τηλ.: 22830 51009, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos