Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων ερμήνευσε

06 Νοεμβρίου 2012 21:15

Μια μοναδική συναυλία πραγματοποιήθηκε χτες στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη από την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Νικολάου Χαλιάσα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το σωματείο «οι Φίλοι της Τήνου», υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου, με την αρωγή του Δήμου Αθηναίων και του Μουσείου Μπενάκη. Μοναδικός σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη των παροχών Υγείας στο νησί μας, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ της ασφαλιστικής κάλυψης όλων των Τηνιακών, στην προσπάθεια για έγκαιρη και ασφαλή αεροδιακομιδή των ασθενών.

Εκατοντάδες φίλοι του νησιού και Τήνιοι των Αθηνών συνέδραμαν με την παρουσία τους στη συλλογική αυτή προσπάθεια. Ανάμεσά τους ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νίκος Συρμαλένιος και η πρώην Βουλευτής Κυκλάδων κ. Άρια Μανούσου – Μπινοπούλου.

Ο Δήμαρχος, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου για την πρωτοβουλία τους. Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Αποδεικνύετε την απλόχερη αγάπη σας για την Τήνο και τους ανθρώπους της, βοηθάτε έμπρακτα σ' αυτό που αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα του νησιού μας και το πράττετε σε μια εποχή που είναι αληθινά δύσκολη και η κάθε τέτοια πρωτοβουλία αποκτά πολλαπλάσια αξία, ουσιαστική και συμβολική". Ακόμη, ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες, τον Δήμο Αθηναίων για την παρουσία της συμφωνικής ορχήστρας αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους για την ευαισθησία τους. Στη συνέχεια, απευθύνθηκε σε όλους εκείνους που νοιάζονται το νησί και την ανάπτυξή του: "Η Τήνος δεν έχει μόνο τις δυσκολίες αλλά και τις χάρες ενός νησιού και μάλιστα πολύ ιδιαίτερου. Χάρες τις οποίες γνωρίζετε όσο και εγώ και τολμώ να πω ότι απολαμβάνετε περισσότερο από εμάς, τους μόνιμους κατοίκους, που μέσα στην καθημερινή αγωνία, τις στερούμαστε ενώ είναι δίπλα μας. Γι΄ αυτό άλλωστε «υιοθετήσατε» το νησί μας και με κάθε τρόπο το υπηρετείτε, το προβάλλετε και το αναδεικνύετε. Όμως η σημερινή εκδήλωση υπερβαίνει όλα τα ανωτέρω γιατί αγγίζει τον πυρήνα αυτού που μας ενώνει. Αυτό που μας ενώνει είναι η ατέλειωτη, η αγνή, η δίχως όρια αγάπη για την Τήνο."

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos