«Καθρέφτες Ψυχής» - Έκθεση Φωτογραφίας της Νάσιας Στουραΐτη

25 Νοεμβρίου 2012 12:33

Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2012 στις 6.30 το απόγευμα θα γίνουν τα εγκαίνια της δεύτερης Έκθεσης φωτογραφίας της Νάσιας Στουραΐτη, μαθήτριας της 3ης τάξης Γυμνασίου.

Η έκθεση θα γίνει στο Τεχνουργείο Art-Café, στην οδό Αυστραλίας και θα διαρκέσει 2 εβδομάδες (1-16 Δεκεμβρίου, ανοικτά από τις 9 το πρωί), είναι δε η δεύτερη που παρουσιάζεται στη Ρόδο και που είναι βέβαιο πως θα ξαφνιάσει πάλι και θα καταπλήξει το κοινό, που την ανακάλυψε για πρώτη φορά στις 11 Δεκεμβρίου του 2010 στο Γαλλικό Προξενείο, ημέρα

καθιερωμένη από τον ΟΗΕ για να υπενθυμίζει τα Δικαιώματα του Παιδιού!

Όσοι είδαν τα φωτογραφικά έργα της μικρής τότε μαθήτριας της 1ης Γυμνασίου έμειναν έκπληκτοι μπροστά στην ικανότητα ενός παιδιού να καταφέρνει σε κλάσμα του δευτερολέπτου, τη στιγμή που πατά το πλήκτρο της μηχανής, να παγώνει και να απαθανατίζει, ιδέα, χρόνο, χώρο και χρώμα δημιουργώντας ένα μικρό αριστούργημα, ένα χάρμα οφθαλμών!

Το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο, θεωρεί τιμή του που η Νάσια το εμπιστεύτηκε για δεύτερη φορά να συνδιοργανώσει μαζί με τους γονείς της Γιάννη και Φένη Στουραΐτη αυτή την Έκθεση. Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να εισχωρήσουν, έστω για λίγο, στον εσωτερικό καλλιτεχνικό της κόσμο και να δουν πώς δημιουργεί με την παλέτα του νου και το μαγικό κλικ του φακού της, ονειρικές εικόνες!

Τα έσοδα από την διάθεση των φωτογραφιών θα προσφερθούν στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Πειραιά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos