Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου

23 Σεπτεμβρίου 2013 13:26

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου προσκαλεί εσάς και τα παιδιά σας να παρακολουθήσετε και φέτος μαθήματα ελληνικών χορών και να ενταχθείτε στη μεγάλη χορευτική "οικογένειά" του.

Με διάθεση για συνεργασία, ομαδικότητα και κοινή προσπάθεια, θα λειτουργήσουν τμήματα για μικρούς (από την Α΄ Δημοτικού) και ενήλικες, στα οποία θα διδάσκονται από το συμπατριώτη μας Σπύρο Λεμπέση σιφναίικοι, λαϊκοί και παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα.

Μαθήματα θα πραγματοποιούνται μία ώρα την εβδομάδα -καθημερινές- σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα διαμορφωθεί μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών και αφού ληφθούν υπόψη και οι υπόλοιπες υποχρεώσεις των μελών.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, από τις 7 έως τις 9 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου».

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι οι εγγραφές είναι απαραίτητο για οργανωτικούς λόγους να γίνουν τις προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, ενώ οποιαδήποτε εκκρεμότητα μπορεί να τακτοποιηθεί μέσα στο χρόνο.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο στα παιδιά και καλή δύναμη σε όλους εσάς που υποστηρίζετε τις προσπάθειές τους.

Σίφνος, 22.9.2013

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos