×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ο Καραγκιόζης και η Βεζυροπούλα επισκέπτονται το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου

11 Ιουνίου 2014 22:50

Το τρίμηνο παιδικό εργαστήριο κατασκευής φιγούρας Καραγκιόζη, το οποίο οργάνωσε το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, σε επιμέλεια

του καραγκιοζοπαίχτη Τάσου Κούζαρου, με δωρεάν συμμετοχή, έφτασε στο τέλος του. Με αυτήν την αφορμή, και ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα, την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014, ώρα 20:00, θα δοθεί στο Μουσείο η παράσταση «Ο Καραγκιόζης και τα αινίγματα της Βεζυροπούλας».

Τα παιδιά που συμμετείχαν στο εργαστήριο και γνώρισαν μυστικά της τέχνης του Θεάτρου Σκιών, θα παρουσιάσουν τις φιγούρες που κατασκεύασαν ενώ, στη συνέχεια, με παιχνίδια και χορούς, ως άλλα καραγκιοζόπουλα, θα εισαγάγουν τους θεατές στο κυρίως μέρος του έργου: ο Μέγας Βεζύρης ψάχνει απεγνωσμένα γαμπρό για την καλομαθημένη κόρη του, τη Βεζυροπούλα. Εκείνη, όμως, δύστροπη και περίεργη καθώς είναι, θα διαλέξει για σύζυγο όποιον καταφέρει να λύσει τα αινίγματα που θα του θέσει. Οι ατυχήσαντες καταλήγουν στη φυλακή. Κι ενώ η φυλακή γεμίζει, αποφασίζει να επέμβει ο Καραγκιόζης. Τι θα γίνει στη συνέχεια; Αναμείνατε την παράσταση και θα δείτε!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

Πύργος, Πάνορμος Τήνου 842 01

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos