«Εκπέμπω ψηφιακά» Εργαστήρι δημιουργίας ψηφιακού καναλιού στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

31 Ιανουαρίου 2024 14:52

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου (13/2), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει,από τηνΤρίτη6Φεβρουαρίου2024 (ώρα 10:30),σπονδυλωτό εργαστήριδημιουργίας ψηφιακούκαναλιού για σχολικές ομάδες, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας,στον Πύργο της Τήνου.

Οι μαθητές θα γνωρίσουν τη διαδικασία και τις προδιαγραφές δημιουργίας ενός σύγχρονου ψηφιακού καναλιού, καθώς και τα στάδια και τις τεχνικές ανάπτυξης ψηφιακού περιεχομένου, από τη δημιουργία ενός podcast μέχρι τη διεξαγωγή μιας ζωντανής εκπομπής.Μέσω του εργαστηρίου, τα παιδιά θα μάθουν να χειρίζονται με ασφάλεια τα ψηφιακά μέσα ενώ θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους ψηφιακό κανάλι με εκπομπές εκπαιδευτικού, ψυχαγωγικού και ενημερωτικού χαρακτήρα,για μικρούς και μεγάλους.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις, τα ενδιαφερόμενα σχολεία μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22830 31290 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos