«Η μονομαχία των δύο ληστών» -Παράσταση Θεάτρου Σκιών και εργαστήρι στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

21 Μαρτίου 2024 17:47

Με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, τοΠολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει την παράστασηΘεάτρου Σκιών «Η μονομαχία των δύο ληστών», για οικογένειες με παιδιά, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024(ώρα 19:00), στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Ο Καραγκιόζης ζωντανεύει στον μπερντέ από το εργαστήρι σκιών Κούζαρος και ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων μπλέκεται σε ιστορίες και μύθους του 1821. Όταν ο Τούρκος Πασάς οργανώνει ξιφομαχικούς αγώνες με έναν δεινό ξιφομάχο, τον Μαύρο της Ανατολής, ο Καραγκιόζης και η παρέα του δεν μένουν αμέτοχοι και διεκδικούντο έπαθλο…
Πριν την παράσταση, ο καραγκιοζοπαίχτηςΑναστάσιος Κούζαρος θα παρουσιάσει συνοπτικά την ιστορίατου Θεάτρου Σκιών, ενώ μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εργαστήρι κατασκευής φιγούρας (ώρα 18:00).

Η είσοδος στην παράσταση είναι δωρεάν.
Για το εργαστήρι απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22830 31290 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Μαρμαροτεχνίας
Πύργος, Πάνορμος Τήνου 842 01

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos