Ξεκινούν τα γυρίσματα της βελγικής παραγωγής Viva La feta στη Σίφνο

11 Σεπτεμβρίου 2024 09:20

Ξεκινούν τα γυρίσματα της βελγικής παραγωγής Viva La feta στη Σίφνο

Ο δήμος Σίφνου παρείχε άδεια πραγματοποίησης εξωτερικών γυρισμάτων στο νησί έως και τις 4 Οκτωβρίου για τις ανάγκες των γυρισμάτων της βελγικής παραγωγής Viva La feta seazon 3.

Το περιεχόμενο των γυρισμάτων ψυχαγωγικού τηλεοπτικού σόου, θα προβληθεί στο τηλεοπτικό κανάλι Play 4, με παρουσιαστές τον κ. Jani Kazaltzis και τον κ. Otto-Jan Ham, οι οποίοι θα βρίσκονται στη Σίφνο κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Η ομάδα παραγωγής κατά τη διάρκεια της κινηματογράφησης θα φροντίσει για την τήρηση των κανόνων σε σχέση με την ευταξία, την καθαριότητα, την ηχορύπανση, την προστασία του πρασίνου και του περιβάλλοντος γενικά, καθώς και για την εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας. Επίσης, θα φροντίζει για την ανεμπόδιστη, ομαλή και ασφαλή διέλευση των πεζών στα σημεία κινηματογράφησης και θα τηρεί το ωράριο κοινής ησυχίας.

Η άδεια αυτή δεν υποκαθιστά άδειες που τυχόν είναι απαραίτητο να ληφθούν από άλλες δημόσιες υπηρεσίες ή φορείς, και παρέχεται με την επιφύλαξη των ειδικών αδειών που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία για λήψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, εναέριες λήψεις κ.λπ., οι οποίες χορηγούνται από τις - κατά περίπτωση- αρμόδιες αρχές.

tornosnews.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos