Δωρεά 3.500 βιβλίων και 100 φαρμακείων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για σχολεία νησιών

O ιστότοπος infokids.gr με την χορηγία της ΔΕΗ α.ε. και των εκπαιδευτηρίων "Ελληνική Αγωγή", μας προσέφεραν 3.500 βιβλία και 100 φαρμακεία για σχολεία νησιών της Περιφέρειας μας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σε μια μικρή εκδήλωση, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Περιφέρεια υποδεχθήκε παιδιά δύο σχολείων της Ρόδου και εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας για να μιλήσουν για την αξία του βιβλίου και για να ευχαριστήσουν το infokids και τους χορηγούς του για την προσφορά τους.
"Δεν μπορούμε να παραδοθούμε στην τεχνολογία χωρίς μάχη και κρίση. Το βιβλίο ήταν και πρέπει να παραμείνει πηγή γνώσης και αυτοσεβασμού." ήταν η κεντρική ιδέα της εκδήλωσης.
Μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος τόνισε: "Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο με την άποψη που άκουσα χθες, ότι η Παιδεία είναι η απάντηση στις περισσότερες αγωνίες του σύγχρονου κόσμου.
Σε ό,τι έχει να κάνει με την εξαιρετική χορηγία που δεχθήκαμε χθες, η απόφαση μας είναι να δοθεί προτεραιότητα στα σχολεία των μικρών νησιών μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο infokids.gr, στην ΔΕΗ α.ε., στην "Ελληνική Αγωγή" και τα συγχαρητήρια μας για την πανελλήνια εκστρατεία που υλοποιούν υπέρ του
βιβλίου."

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

{https://www.instagram.com/reel/DAIeAeSo_cQ/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

perifereia vivlia

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos