The Roadshow: Απόψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ταξιδεύει στις Κυκλάδες (Πάρο, Αντίπαρο, Νάξο και Σαντορίνη)

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου, συνεχίζει το ταξίδι του στις ομορφιές της Ελλάδας με το «The Roadshow».

Απόψε στις 21:00, ο Γρηγόρης ταξιδεύει στις μαγευτικές Κυκλάδες, ανακαλύπτοντας κρυμμένους θησαυρούς και συναντώντας ανθρώπους με μοναδικές ιστορίες.

Τι θα δούμε απόψε
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με συνταξιδιώτη τον Διονύση Κυπριώτη, μας καλεί σε ένα «Roadshow» γεμάτο εξερευνήσεις και νέες περιπέτειες. Σαλπάρουν για τις όμορφες Κυκλάδες και μέσα σε 3 ημέρες επισκέπτονται τα αγαπημένα νησιά Πάρο, Αντίπαρο, Νάξο και Σαντορίνη, όπου ανακαλύπτουν νέα μέρη, ήθη και έθιμα, ανθρώπους και ιστορίες.

Στην Πάρο, ο πρώτος άνθρωπος που συναντούν είναι ένας ψαράς στο γυμναστήριό του, τη «Σουλτάνα». Στη συνέχεια, επισκέπτονται ένα χωράφι με ντοματίνια και, παρότι που ο τελευταίος που έφαγε από αυτά τα ντοματίνια έχει να εμφανιστεί καιρό, τολμούν να τα δοκιμάσουν.

{https://youtu.be/PS-WXDIHaKU}

Φυσικά, ο Γρηγόρης συνομιλεί στα αγγλικά με τους τουρίστες του νησιού, ενώ συναντούν και από κοντά τον Αποστόλη, ο οποίος έγινε viral το καλοκαίρι σώζοντας ένα σκυλάκι μεσοπέλαγα, και συζητούν για την απόφασή του να αφήσει την Αθήνα και να ζήσει μόνιμα στην Πάρο.

Συνεχίζοντας τις υπέροχες περιηγήσεις τους πέφτουν πάνω σε ένα τρακτέρ με σεμεδάκι και η οδηγός του, η κυρία Μαρία, τους εξιστορεί τη ζωή της, που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα ζώα της. Τέλος, επισκέπτονται την εκκλησία «Εκατονταπυλιανή», μαθαίνουν γιατί λέγεται έτσι και αναρωτιούνται πού είναι η εκατοστή πύλη της.

Στην Αντίπαρο, ο Γρηγόρης και ο Διονύσης κάνουν ταχύρρυθμα μαθήματα καμακιού και πηγαίνουν για βουτιά στη θάλασσα με ασορτί μαγιό, χαρίζοντάς μας ένα θέαμα μοναδικό.


Στη Σαντορίνη, κάνουν τον σωστό αλιευτικό τουρισμό, δηλαδή, καΐκι, βόλτα, ψάρεμα, τηγάνισμα και φαγητό. Επισκέπτονται τον τοπικό τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό του νησιού και ολοκληρώνουν το υπέροχο ταξίδι τους με πολλά ακόμα απρόοπτα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΖΕΔΑΚΗΣ debater.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos