Το 15o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αμοργού Έρχεται! Μην το Χάσετε!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμοργού και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διοργανώνει το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αμοργού, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 19 Νοεμβρίου 2024.

Το φεστιβάλ, που έχει αποκτήσει διεθνή αναγνώριση και είναι μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Φεστιβάλ CIFFT με έδρα τη Βιέννη, θα φιλοξενήσει συμμετέχοντες από χώρες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Γεωργία, η Ελλάδα και πολλές άλλες.
Παράλληλα, η 7η Ακαδημία Κινηματογράφου Αμοργού θα υποδεχτεί μαθητές και καθηγητές από διάφορες χώρες, οργανώνοντας υψηλού επιπέδου εργαστήρια και διαλέξεις.
Την ίδια περίοδο, το 21ο Συνέδριο ΥΠΕΡΙΑ για τον Πολιτισμό θα επικεντρωθεί στην πολιτιστική κληρονομιά των Κυκλάδων, με ειδικές παρουσιάσεις αφιερωμένες στην Αμοργό και στα γύρω νησιά, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τη γαστρονομία, τον κινηματογράφο και τις τοπικές παραδόσεις.
Εκτός από τις προβολές, τους διαγωνισμούς και τις απονομές βραβείων, το φεστιβάλ υπόσχεται πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα, να γνωρίσουν την Αμοργό και να ανακαλύψουν τοπία και εμπειρίες που κάθε χρόνο εμπνέουν κινηματογραφιστές και λάτρεις της τέχνης.
Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη εμπειρία!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos