Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013 - Psts.gr
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013 19:52

«Είναι ψυχολογικό»…

Πολλοί από εμάς έχουμε ακούσει αυτή τη φράση από κάποιο γιατρό, τον οποίο επισκεφθήκαμε εξαιτίας μιας σωματικής ενόχλησης.

Κατηγορία ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ
Νο1 και στις προσφορές του προς τους αναγνώστες του...
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τυχερή που κληρώθηκε και ενημερώθηκε αυτόματα μέσω της εφαρμογής κέρδισε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Ray-Ban, ένα ευκολοφόρετο και αρκετά ελαφρύ ζευγάρι γυαλιά ηλίου , το μοντέλο Justin, χρώματος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν -241- απομιμητικά προϊόντα και ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ιδιαίτερη σημασία που έχει η διοργάνωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου Φιλοσοφίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, καθηγητής Φιλοσοφίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κατατέθηκε χθες τροπολογία που συνυπογράφουν οι κ. Στουρνάρας και Μητσοτάκης – Σε κατάσταση συναγερμού η κυβέρνηση. Νέα σκληρή αντιπαράθεση αναμένεται στη Βουλή, με την κρίσιμη ψηφοφορία να διεξάγεται Τετάρτη ή Πέμπτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013 12:43

Ερχεται ο πρώτος μίνι καύσωνας

«Κόκκινο» χτυπάει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, με τον υδράργυρο να φτάνει ως τους 39 βαθμούς την ερχόμενη Τρίτη, προκαλώντας τον πρώτο μίνι καύσωνα του φετινού καλοκαιριού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ύποπτοι κατηγορούνται για την κλοπή των στοιχείων 160 εκατομμυρίων πιστωτικών καρτών, με λεία εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Απάντηση της Δημοτικής Συμβούλου και Προέδρου της ΚΔΕΠΑΠ κ. Άννας Κάγκανη σε χθεσινό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλλογος Πάρου - Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos