×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Άννα Κάγκανη: Για μένα η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μου δεν αποτελεί φορτίο αλλά αγαθό

27 Ιουλίου 2013 12:10

Απάντηση της Δημοτικής Συμβούλου και Προέδρου της ΚΔΕΠΑΠ κ. Άννας Κάγκανη σε χθεσινό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλλογος Πάρου - Αντιπάρου.

Με αφορμή το γεμάτο ανακρίβειες Δελτίο Τύπου του Προέδρου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου με το οποίο γίνεται άμεση επίθεση στο πρόσωπό μου και διαφαίνεται ένα είδος εμπάθειας ή προσπάθειας απαξίωσής μου, θα ήθελα να παραθέσω την πραγματική πλευρά του θέματος για να μην δημιουργούνται αβάσιμες εντυπώσεις στους πολίτες.

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, προφανώς έχετε παρεξηγήσει ή αλλιώς σκόπιμα παραποιείτε τη δημόσια τοποθέτησή μου στην ψηφοφορία που έλαβε χώρα στην αναφερόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου(καθώς επίσης και στην περσινή συνεδρίαση που είχε τεθεί το ίδιο ζήτημα), αφού αντίθετα με τα όσα ισχυρίζεστε ψήφισα υπέρ της πραγματοποίησης του φεστιβάλ τόσο στην Παροικία όσο και στη Νάουσα με μόνη επισήμανσή μου την χρονική περίοδο τοποθέτησης των παιχνιδιών για την οποία εντέλει συμφώνησα να γίνει εντός των χρονικών πλαισίων του φεστιβάλ. Τα ανωτέρω μπορούν να επιβεβαιωθούν από τα πρακτικά των εν λόγω Συμβουλίων. Πως δύο θετικές τοποθετήσεις μου ελήφθησαν από εσάς ως αρνητικές, μόνον εσείς μπορείτε να το ερμηνεύσετε, εγώ πάντως όχι!

Όσον αφορά την υποστήριξή μου απέναντι στους εμπόρους όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής μου με τα κοινά, αδιάσειστη απόδειξη είναι οι πράξεις και τα έργα μου καθώς και η συνεχής συμπαράσταση στα πραγματικά μεγάλα και οξυμένα προβλήματα που ο κλάδος αντιμετωπίζει. Ενδεικτικά αναφέρω:

1. Αναβάθμιση περιοχών με εμπορικά καταστήματα, με την ενεργοποίηση πολιτιστικών δομών όπως το κτίριο Δημητρακόπουλου και η Δημοτική Βιβλιοθήκη στην Παλαιά Αγορά, το κτίριο στη Μαρίνα της Νάουσας κ.ά..

2. Προσέλκυση πλήθους επισκεπτών σε χώρους εμπορικού ενδιαφέροντος μέσω της πραγματοποίησης εκδηλώσεων σε αυτές, όπως στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους, στην πλατεία έμπροσθεν της Εκατονταπυλιανής, στο λιμάνι Νάουσας, στο λιμάνι Αλυκής κ.ά

Εδώ αξίζει να προσθέσω ότι ευχαριστώ με πάσα ειλικρίνεια όλους τους εμπόρους, ξενοδόχους, καταστηματάρχες που έχουν προσφέρει με τον τρόπο τους στις εκδηλώσεις της ΚΔΕΠΑΠ και ότι με γνώμονα την εκτίμησή μας στο έργο τους και στην αμέριστή τους συμπαράσταση πραγματοποιήθηκε το φετινό φεστιβάλ Άρτου. Επίσης, τους ευχαριστώ για την εκτίμηση που ανταποδίδουν πλήθος εμπόρων στο έργο της ΚΔΕΠΑΠ και σε εμένα προσωπικά μέσω ευχαριστιών και συγχαρητηρίων.

Όσον αφορά την κατακλείδα του κειμένου σας, δηλαδή το υποτιθέμενο φορτίο της θέσης που κατέχω, θα σας διευκρινίσω ότι εν πρώτοις για μένα η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μου δεν αποτελεί φορτίο αλλά αγαθό και ότι ακόμα κι αν το εκλάβουμε ως τέτοιο, οι δυνάμεις μου επαρκούν για να σηκώσουν ακόμα μεγαλύτερα βάρη με σεβασμό στον επαγγελματία και στον πολίτη του νησιού.

Τελειώνοντας, θέλω να σας απευθύνω έκκληση να μην σπέρνετε θύελλες που μόνο κακό κάνουν στην Παριανή Κοινωνία. Τόσο εσείς ως σύλλογος, όσο και εμείς ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Παριανού Λαού, ιδιαίτερα στην σημερινή εξαιρετικά πιεστική οικονομικά περίοδο, οφείλουμε να λειτουργούμε ενωτικά προασπιζόμενοι το κοινό συμφέρον του νησιού μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια.

Με εκτίμηση

Άννα Κάγκανη-Κορτιάνου

Πρόεδρος ΚΔΕΠΑΠ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos