Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 - Psts.gr
Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 21:05

Ποδηλάτης 102 ετών

Ο ηλικίας 102 ετών Γάλλος ποδηλάτης, Ρόμπερτ Μάρτσαντ, κατέρριψε το δικό του προηγούμενο ρεκόρ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νησιά που εκπροσωπούν την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου είναι από τις Κυκλάδες η Κύθνος, η Μήλος, η Ίος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Μύκονος και η Φολέγανδρος, και από τα Δωδεκάνησα η Ρόδος, η Αστυπάλαια, η Κως, η Πάτμος, η Λέρος και η Κάρπαθος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 16:53

Χ.Κόκκινος: Ίμια 18 χρόνια μετά

Συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από την ελληνοτουρκική κρίση στις βραχονησίδες των Ιμίων . 18 χρόνια μετά τους τραγικούς χειρισμούς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου που έγινε στη Ρόδο στις 25-1-14 ψηφίστηκε ομόφωνα η απόφαση συμπαράστασης στους Δημάρχους των νησιών που προσπαθώντας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 16:47

Αντίστροφη μέτρηση στο νέο Φιξ

Υστερα από περιπέτειες 14 ετών, η Αθήνα είναι έτοιμη να υποδεχθεί μέσα στους επόμενους μήνες το πρώτο μουσείο σύγχρονης τέχνης: στο εναπομείναν κέλυφος του παλιού εργοστασίου ζυθοποιίας, δίπλα στον σταθμό του μετρό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 16:44

Αύξηση παρακράτησης φόρου στις συντάξεις

Μείωση των συντάξεων κατά 2,3% έως 6% φέρνει το νέο σύστημα υπολογισμού της μηνιαίας παρακράτησης φόρου μισθωτών υπηρεσιών, το οποίο θα εφαρμοστεί αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2014.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 16:41

Παραμένει το χάσμα για τα φάρμακα

Στη διαφωνία με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη ως προς τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και την πώλησή τους στα σούπερ μάρκετ αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η εποχή που ένας υπολογίσιμος όγκος τραπεζικών συναλλαγών θα γίνεται από παντού, εκτός από το τραπεζικό κατάστημα, έχει ξεκινήσει.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos