Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Δεν έχουν περάσει ούτε τριάντα λεπτά από την περισυλλογή των απορριμμάτων από το απορριμματοφόρο του Δήμου Πάρου και η απόλυτη ανευθυνότητα και ασυνειδησία ξετυλίγεται καρέ – καρέ στο βίντεο που ακολουθεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης Δήμου Πάρου, που θα γίνει την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015 και ώρα 12.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 70 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως καθημερινά αποκαλύπτεται από σωρεία δηλώσεων, δημοσιευμάτων και πληροφοριών, φαίνεται ότι κάποιοι απεργάζονταν κρυφό Σχέδιο για προετοιμασία εξόδου της χώρας από το ευρώ, γεγονός που παραπέμπει ευθέως σε σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους, επικίνδυνες για τη Δημοκρατία και το εθνικό συμφέρον. Ουδείς πλέον μπορεί να παρακολουθεί αμέριμνος τα γεγονότα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδρίασε την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 η Τουριστική Επιτροπή της ΠΝΑΙ μέσω τηλεδιάσκεψης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα Στις 25-07-2015 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του
κινήθηκε η διαδικασία της επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια λαϊκή διαδραστική παράσταση, για μικρούς και μεγάλους, με θέμα την πειρατεία στο Αιγαίο. Άγνωστες αληθινές ιστορίες και παραμύθια από το παρελθόν, γεμάτες συγκίνηση, χαρά αλλά και ηρωικές στιγμές των απλών ανθρώπων, εναντίων των σκληρών, πονηρών αλλά και αδίστακτων πειρατών, παρουσιάζονται για πρώτη φορά επί σκηνής με τη συμμετοχή των μικρών θεατών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας, την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015 και ώρα 21.00 μ.μ. που θα γίνει στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας, για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Πάρου, η ΚΔΕΠΑΠ και η Δημοτική Κοινότητα Αρχιλόχου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος» σας προσκαλούμε στη «γιορτή ρεβιθιού» που θα διεξαχθεί στο χωριό μας το διήμερο 1ης και 2 Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη μέρα αγώνων η 26/7 και δόθηκε η πρώτη πολυαναμενόμενη εκκίνηση λίγο μετά τη μία το μεσημέρι για το μοναδινό στόλο νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κλάσης 470 Νέων.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εξιχνιάστηκαν προχθές (25.07.2015) από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, επτά (7) διαρρήξεις αυτοκινήτων και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος δυο ατόμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos