Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 - Psts.gr

Ορκίζεται απόψε υπηρεσιακή πρωθυπουργός, η πρόεδρος Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, κατόπιν της ολοκλήρωσης της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών και των επαφών του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς, μετά τις οποίες διαπιστώθηκε και τυπικά η αδυναμία συγκρότησης κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή. Αύριο αναμένεται να ορκιστεί η υπηρεσιακή κυβέρνηση και να ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός χειριστής αετοσανίδας (kitesurf), μεσημβρινές ώρες χθες, από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική πτώση των βάσεων εισαγωγής διαπιστώνεται από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων από το υπουργείο Παιδείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια νέα εποχή στο πολιτισμικό θεσμό της αναπαράστασης του ηφαιστείου της Θήρας μόλις ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, 21-23 Αυγούστου 2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο στάδιο της υλοποίησης βρίσκεται η διαμόρφωση του δικτύου υδατοδρομίων σε νησιά Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μιας κατεξοχήν αναπτυξιακής πρωτοβουλίας της περιφερειακής αρχής, που θα διαμορφώσει νέα δεδομένα στον τομέα των μεταφορών, κυρίως για τα μικρά νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρ.6 άρθρο 75 ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη μνήμη του ευεργέτη της Πάρου Φραγκίσκου Βελέντζα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η αντίδραση του ΣΕΓΑΣ στην μονομερή απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής περί ματαίωσης των Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στίβου φαίνεται πως σώζει την εκδήλωση.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σε καμία περίπτωση δεν θα κάνω προσπάθεια να απαντήσω στο ίδιο ύφος (αλαζονείας και προσβολής), στο Δελτίο Τύπου του Δήμου Αντιπάρου. Είναι φανερό ότι ο Δήμος Αντιπάρου έβγαλε αυτό το Δελτίο, για να δικαιολογήσει την ολιγωρία του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βγαίνουν στον... αέρα τον Σεπτέμβριο οι πρώτες χρηματοδοτικές δράσεις του νέου ΕΣΠΑ για την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos