Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Για λίγη ώρα χάθηκε το σήμα του, ενώ ξεκινούσε η διαδικασία προσεδάφισης ενός μηχανήματος για έρευνα στον «κόκκινο πλανήτη».

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν διακεκριμένοι ορθοπεδικοί, ενώ το θέμα συζητήθηκε στο 72ο Συνέδριο Ορθοπεδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε 12 με 15 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Πάρου προσκαλεί όλους τους δημότες, τους φορείς και επαγγελματίες του νησιού, σε γενική συνέλευση με θέμα: «Απολογισμός τουριστικής περιόδου 2016 και προγραμματισμός της νέας τουριστικής περιόδου 2017 σε συνάρτηση με την έναρξη λειτουργίας του νέου αεροδρομίου Πάρου», την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Ερωτευμένη με τo νησί των ανέμων" δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κα Anette Asbun, δημοφιλής παρουσιάστρια της Λατινικής Αμερικής στο πλαίσιο της φιλοξενίας τετραμελούς συνεργείου στη Μύκονο από τον Δήμο Μυκόνου, την προηγούμενη περίοδο για τα γυρίσματα επεισοδίου της τηλεοπτικής εκπομπής "Destinos Del Mundo".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για πρώτη φορά η πρωτογενής παραγωγή και η γαστρονομία των νησιών του Νοτίου Αιγαίου συμμετέχουν σε μια έκθεση παγκόσμιου βεληνεκούς, στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου της Γαστρονομικής Περιφέρειας 2019

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Θήρας θα συμμετάσχει μέχρι το τέλος του χρόνου (2016) στις ακόλουθες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 16-10-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 57χρονη ημεδαπή και 28χρονος υπήκοος Αλβανίας για εκτέλεση παράνομων οικοδομικών εργασιών σε οίκημα της 57χρονης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια αναλαμβάνει το συντονισμό των επαφών σε ανώτερο Κυβερνητικό επίπεδο για την εξεύρεση ρεαλιστικής και εφικτής λύσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πολεμικό πλοίο Μπλέσσας με το οποίο «αποδήμησε» προσωρινά από το νησί της Πάρου, η Ιερή εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, συνοδευόμενη από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο, το Δήμαρχο Πάρου κ. Μ. Κωβαίο και τον Έπαρχο κ. Κ. Μπιζά, κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής 16 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας 18χρονος συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Τήνου εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Τήνου, διότι στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos