Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση του προσωπικού που επανδρώνει το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τήνου, με αντικείμενο την αντιμετώπιση τροχαίων ατυχημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κάρλα Μπρούνι ξεκίνησε τη διεθνή της περιοδεία από την Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με το δελτίο επιδείνωσης του καιρού, της ΕΜΥ για την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το φθινόπωρο εκτός από τις καιρικές αλλαγές, φέρνει μαζί του τις μεγάλες ονομαστικές γιορτές της εποχής με πρώτη απ΄όλες αυτή του Αγ. Δημητρίου.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η τεχνολογία επιτρέπει στους συζύγους να ερωτοτροπούν ευκολότερα - Η υπερβολική χρήση των κοινωνικών δικτύων μπορεί να κάνει σοβαρή -έως ανεπανόρθωτη- ζημιά στις σχέσεις των ζευγαριών, προειδοποιούν ειδικοί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την αρ.πρ.31848/21-09-2017 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και το αρ.πρ.31849/21-09-2017 έγγραφο του Υπουργού Εσωτερικών αναφορικά με τον φετινό εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γενικός τριήμερος σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων και των Γραφείων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, οικιών και ελλιμενισμένων πλοίων από τις 8.00 το πρωί της 26ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια γεμάτη ημέρα είναι η σημερινή, καθώς το ποδοσφαιρικό και μπασκετικό κουπόνι είναι γεμάτο από επιλογές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ένα έργο ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης της Παροικιάς, το έργο «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΩΣΤΟΣ – ΠΑΡΟΙΚΙΑ Δ. ΠΑΡΟΥ», προϋπολογισμού 1.824.762,62 € χωρίς ΦΠΑ, μπήκε στην τελική φάση υλοποίησής του, μετά και τη δημοπράτησή του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Σχολική Επιτροπή Π/θμιας του Δήμου Πάρου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις από τους δημότες για χρήση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Αρχιλόχου- Μάρπησσας (κλειστό) μέχρι την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos