Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς τρεις σέρφερ αγνοούνταν στην περιοχή του Σχινιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμα και ένα ποτηράκι αλκοόλ την ημέρα, είτε πρόκειται για μπίρα, κρασί ή ουίσκι, είναι ικανό να σας αυξήσει κατά 5% τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου, με τους επιστήμονες να προειδοποιούν ότι δεν υπάρχει ασφαλές όριο κατανάλωσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό από το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς τρεις σέρφερ αγνοούνται στην περιοχή του Σχινιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελάχιστο είναι το χρονικό περιθώριο που έχουν πλέον όσοι δεν έχουν υποβάλλει ακόμα αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η θερμοκρασία θα είναι 10 βαθμούς κάτω από τις κλιματικές τιμές της εποχής - Ερχονται αρκτικές αέριες μάζες σύμφωνα με την ΕΜΥ - Χιονίζει στην Πάρνηθα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα φαινότανε στα παιδιά εάν μπορούσαν να παρακολουθήσουν την πορεία του Αγιου Βασίλη με το έλκηθρο του;

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εορταστικό το σημερινό (26/12) πρόγραμμα, με την παραδοσιακή Boxing Day στην Αγγλία και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Χιλιάδες κόσμου στην Ασία παρακολούθησε σήμερα την έκλειψη ηλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα, Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, ότι η Τουρκία θα στείλει στρατεύματα στη Λιβύη, από τη στιγμή που το ζήτησε η βορειοαφρικανική χώρα και ότι θα παρουσιάσει νομοθεσία για την ανάπτυξη των στρατευμάτων στο τουρκικό κοινοβούλιο τον Ιανουάριο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos