Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Κάτι το μοναδικό θα συμβεί στον ανοιξιάτικο ουρανό με τον πρασινωπό κομήτη που ονομάζεται Ατλας C/2019 Y4 να τον διασχίζει και να πλησιάζει σιγά σιγά τη Γη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε διαρκή επαφή βρίσκονται οι υπουργοί Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ώστε να ιχνηλατήσουν κατηγορίες εργαζομένων που δεν έχουν ακόμα ενταχθεί στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την κυβέρνηση και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, για την απόφαση τους να χρηματοδοτήσουν την αγροτική παραγωγή των νησιών του Αιγαίου πελάγους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο καιρός αλλάζει από το πρωί της Μεγάλης Τρίτης και από τα δυτικά, με συννεφιές που θα επεκταθούν κατά τη διάρκεια της μέρας στα ανατολικά και ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια το βράδυ στα ορεινά της Φλώρινας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Εκλωβισμένες" είναι το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό σίριαλ, που γυρίζεται μέσα στην καραντίνα και έχει ως θέμα του τον κορονοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξέπνευσε 84χρονος στο νοσοκομείο Αττικόν - Νωρίτερα, ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε ανακοινώσει 31 νέα κρούσματα και 2.145 συνολικά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάγγελμα στον γαλλικό λαό απηύθηνε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, καθώς η χώρα βρίσκεται επί 28 μέρες σε αυστηρή καραντίνα για τον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεγάλο ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για όσους δίνουν τη μάχη για τον Κορωνοϊό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ζήτησε μια «αργή» άρση των μέτρων περιορισμού της μετακίνησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα οικονομική ενίσχυση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού στους μακροχρόνια ανέργους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos