Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Διαφορετικό θα είναι το φετινό Πάσχα. Συγγενείς, φίλοι, οικογένειες, θα μείνουμε μακριά ο ένας από τον άλλον, οι καρδιές μας όμως θα είναι πιο κοντά παρά ποτέ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ είναι οι: 1, 10, 30, 36, 40 και Τζόκερ ο αριθμός 14:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτιας της πτώσης ενός 14χρονου αγοριού στη θαλάσσια περιοχή της Διώρυγας στην Κόρινθο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή η Ανάσταση ας είναι η Ανάσταση του Εμείς και όχι του εγώ... Χρόνια πολλά!!!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στην Ευρωπαϊκή Ενωση για τις συνέπειες του κορωνοϊού στα κράτη-μέλη της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη υπό τη μορφή της τηλεδιάσκεψης είχαν το πρωί της Μ. Πέμπτης 16 Απριλίου,ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες κατηγορίες εργαζομένων προστίθενται στους δικαιούχους της αποζημίωσης ειδικού σκοπού. Επίδομα 800 ευρώ θα δικαιούνται πλέον και καλλιτέχνες και πολλές ακόμη κατηγορίες. Ποιες οι προϋποθέσεις. Δείτε αναλυτικά τη νέα λίστα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τραγωδία στην Ιταλία συνεχίζεται. Μέσα σε μια ημέρα αυξήθηκαν κατά περίπου 1.500 τα κρούσματα κορονοϊού και μπορεί ο αριθμός των νεκρών να μειώνεται, καταγράφηκαν 525 αλλά πλέον ξεπέρασαν στο σύνολο τους 22.000!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 18:35

Τα SYNKA Super Markets στην Κέρκυρα

Ο συνεταιρισμός «Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Καταναλωτών Κρήτης» στα πλαίσια της αναπτυξιακής στρατηγικής του, ανακοινώνει την εξαγορά της «Γαλαξίας Ανώνυμη εταιρεία Αλυσίδας Καταστημάτων Δήμητρα Μάρκετς» και «Μαρκάτο Ανώνυμη Εταιρεία Αλυσίδας Καταστημάτων» στην Κέρκυρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστολή προς εμπόρους και εκπροσώπους των μεγάλων καταστημάτων Σούπερ Μάρκετ που εδρεύουν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης, ζητώντας τους την αγορά και εμπορία των τοπικών προϊόντων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos