Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Για το τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα, εάν καθυστερούσε μία εβδομάδα η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού μίλησε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ και ειδικός σε μαθηματικά μοντέλα επιδημιολογικής διασποράς, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη θα σταλεί το αρχείο πληρωμής στις τράπεζες ώστε να πληρωθούν σταδιακά οι επαγγελματίες, ατομικές επιχειρήσεις καθώς και επιχειρηματίες με εταιρείες Ο.Ε, ΕΠΕ και ΙΚΕ, το επίδομα των 800 ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πλέον δραστικά βότανα για την καταπολέμηση της υπέρτασης είναι από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα της ελληνική γης σύμφωνα με νέα έρευνα. Ποια είναι αυτά;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το 1999 υπάρχουν αδειοδοτήσεις για την επισκευή και συντήρηση του βυζαντινού ερημητηρίου του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου του 13ου αιώνα, χαρακτηρισμένου ως ιστορικού διατηρητέου μνημείου (ΦΕΚΒ’ 277/9-03-2000), το οποίο βρίσκεται νότιο-ανατολικά του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Λυγαριά, λυγαριά εσένα έχω στην καρδιά" μας τραγουδά ο πασίγνωστος νησιώτικος μπάλος!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και όλα αυτά μία μέρα πριν την παρουσίαση του σχεδίου για την επιστροφή στην κανονικότητα που θα εφαρμοστεί από τις 11 Μαΐου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βήμα βήμα η άρση των μέτρων από τον κορονοϊό. Πώς θα γίνουν οι ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό και το κυβερνητικό επιτελείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων προχωρούν οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί με κομβική ημερομηνία έναρξης την 4η Μαϊου. Στα πρώτα στάδια όμως άρσης των απαγορεύσεων δεν περιλαμβάνονται οι ελεύθερες ακτοπλοϊκές μετακινήσεις επιβατών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Στασινός απέστειλε επείγουσα επιστολή προς τους συναρμόδιους Υπουργούς για το ζήτημα της οικονομικής ενίσχυσης των επιστημόνων και τα θέματα κατάρτισης/voucher.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Φρένο" στα σενάρια που διακινούνται τον τελευταίο καιρό περί της καθιέρωσης ενός "υγειονομικού διαβατηρίου" ή "πιστοποιητικού ανοσίας" με βάση το οποίο οι τουρίστες θα μπορούσαν να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες, βάζει πρόσφατο δημοσίευμα σε έγκυρο επιστημονικό περιοδικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos