Αύγουστος 2020 - Psts.gr

Κάθε άλλο παρά απογοητευτικά είναι τα στατιστικά στοιχεία των αφίξεων στο λιμάνι της Πάρου για το μήνα Ιούλιο, καθώς απ΄ότι φαίνεται, το νησί κράτησε «γερά» μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας όσον αφορά στις τουριστικές εισροές!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σπουδαία δωρεά στο Κέντρο Υγείας Πάρου πραγματοποίησε η φαρμακευτική εταιρεία «ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ» -- ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δράστης προσέγγισε ανήλικο με σκοπό τη διάπραξη ασελγών πράξεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 14:14

Δήμος Αμοργού: ISOBOX στο Κέντρο Υγείας

Ο Δήμος Αμοργού προχώρησε στην προμήθεια νέου προκατασκευασμένου οικίσκου τύπου ISOBOX, χωρητικότητας δύο κλινών κατάλληλα διαμορφωμένου για εξέταση και ενδεχομένως νοσηλεία ύποπτων περιστατικών για COVID -19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο άστατος καιρός και η κακοκαιρία θα συνεχιστεί σε πολλές περιοχές της χώρας μέχρι και την Κυριακή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποσύρονται από την αγορά αλλαντικά, καθώς σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ βρέθηκε μέσα σε αυτά επικίνδυνη ουσία για την ανθρώπινη υγεία. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 13:56

Νέα μονάδα αιμοκάθαρσης στη Μύκονο

Με χαρά θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την επίσημη έναρξη λειτουργίας της νέας ιδιωτικής Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης SEA Dialysis στην Μύκονο που δημιουργήθηκε με όραμα να

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 05-08-2020 το πρωί, συνελήφθη στην Κέα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας 47χρονη ημεδαπή η οποία οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλο Ι.Χ έχοντας ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι μοριακοί έλεγχοι που διενεργούνται τόσο στα πέντε Διεθνή Αεροδρόμια της Περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου όσο και σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού μέσω των Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάθε τα πάντα για την parimatch bonus και προσφορές

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 17

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos