Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr

Ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά την επιστολή της Διεύθυνσης του Πτωχοκομείου Θήρας,, με την οποία ζητούν ενημέρωση για τον εμβολιασμό των Φιλοξενουμένων και των εργαζομένων του Πτωχοκομείου Θήρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες. Συγκλονιστικά τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς που έχει σαρώσει σε τηλεθέαση. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Κατηγορία LIFESTYLE

Γνωστοποιείται η πρόσληψη προσωπικού δεκαεπτά (17) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφή της σύμβασης και μέχρι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η απόκτηση των γαλλικών φρεγατών Belharra αποτελεί το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η συγκέντρωση του ιού στα λύματα την προηγούμενη εβδομάδα είχε μια αύξηση της τάξης του 205%», τόνισε ο καθηγητής, ενώ σημείωσε πως οι ασυμπτωματικοί είναι πάνω από 55%, κοντά στο 60%

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετοιμος να κινηθεί νομικά, «αν υπάρξει σαφής πρόκληση σε βάρος μου» δηλώνει στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συμφωνία διευρυμένης και στενής συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού υπογράφουν οι Υπουργοί Τουρισμού Ελλάδας και Ισραήλ κατά την εκεί επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πρώτο δεξαμενόπλοιο, συμφερόντων Γιάννη Περογιαννάκη, το πλήρωμα κατάφερε να οδηγήσει με ασφάλεια το πλοίο στο λιμάνι Μαλάμπο, στην Ισημερινή Γουινέα 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια «έκπληξη» έκρυβαν οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, με τον Έλληνα ομόλογό του, Κυριάκο Μητσοτάκη, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοίγει άμεσα η πλατφόρμα των ραντεβού προς εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού για τις ηλικιακές ομάδες 60-64 και 70-79 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos