Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 - Psts.gr

Κάποια δημοσιεύματα στον Τύπο έκαναν λόγο για απόφαση των ιδιοκτητών καταστημάτων νυχτερινής διασκέδασης στη Νάουσα να κλείσουν εθελουσίως τα μαγαζιά τους το βράδυ της Κυριακής 1η Αυγούστου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα πρόστιμα και τα «λουκέτα» που

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη σύσκεψη για τις επιπτώσεις της πυρκαγιάς στο σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας στο Κρυονέρι, καθώς ανακύπτει κίνδυνος για την ηλεκτροδότηση της Ανατολικής Αττικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.428, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεξέλεγκτη παραμένει η φωτιά στη Βαρυμπόμπη με τις φλόγες να έχουν φτάσει στην πλατεία και σπίτια να έχουν τυλιχτεί στις φλόγες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γνωστό 112 που ενημερώνει με μήνυμα τους πολίτες σε περίπτωση κινδύνου, έστειλε πριν από λίγο μήνυμα για την εκκένωση περιοχών στη Μεσσηνία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστέλλονται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 56, 58 και 59 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα και ομοίως τα δρομολόγια Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα, λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με νομοθετική διάταξη του Υπουργείου Οικονομικών, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου και η καταβολή των δύο πρώτων μηνιαίων δόσεων (Ιουλίου και Αυγούστου) του οφειλόμενου φόρου μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 350 πυροσβέστες και 70 οχήματα επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς – - Πέντε αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχώς ρίψεις νερού – Εκκενώθηκε νωρίτερα ο οικισμός Αδάμες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να σημειωθούν σε όλη τη χώρα τις επόμενες μέρες τροποποιείται το ωράριο για τις προγραμματισμένες δράσεις στη Νάουσα Πέμπτη 5/8 και Παρασκευή 6/8 από 09:00 έως 13:45.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos