Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Ένα μικρού μεγέθους, κομψό ιστιοφόρο – κρουαζιερόπλοιο, το Le Ponant, κατέπλευσε το πρωί της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου στον κόλπο της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγανό εξωτερικά και βελούδινο μέσα, ένα λαχταριστό γλυκό που σίγουρα θα λατρέψετε.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το πρόγραμμα συνολικού προϋπολογισμού 26.000.000 ευρώ συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην παρουσίαση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Μυκόνου παρευρέθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 13-10-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, ημεδαπή η οποία λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας εγκαταστήσει ξύλινη κατασκευή και αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες παράνομα σε τμήμα αιγιαλού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Μπουντεσλίγκα, η αυλαία της 10ης αγωνιστικής ανοίγει με την αναμέτρηση Χοφενχάιμ – Σάλκε. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague, η Φενερμπαχτσέ, του Δημήτρη Ιτούδη (και του ΝικΚαλάθη), υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο του μαθήματος των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και ύστερα από πρόσκληση επισκέφτηκαν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 το σχολείο μας ο Αξιωματικός κ. Παναγιώτης Μεταξάς και ο Υπαξιωματικός κ. Γεώργιος Παπαδάκης του Α.Τ. Πάρου, οι οποίοι πραγματοποίησαν ενδιαφέρουσες και διδακτικές παρουσιάσεις στους μαθητές και μαθήτριες της Α' Γυμνασίου σχετικές με τα τροχαία ατυχήματα και την πρόληψή τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδωνκ. Γιάννης Βρούτσης, την Παρασκευή14 Οκτωβρίου 2022, θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδείαστη νήσοΝάξο, όπου θαπαραστεί, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων,στις επετειακές εκδηλώσεις που διοργανώνει οΔήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδωνγια τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Νάξου από τους Γερμανούς το 1944.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos