Πάρος: Ακόμα ένα κρουαζιερόπλοιο - ιστιοφόρο «Le Ponant» στο νησί – Το σκεπτικό πίσω από την γαλλική εταιρεία…

14 Οκτωβρίου 2022 18:46

Ένα μικρού μεγέθους, κομψό ιστιοφόρο – κρουαζιερόπλοιο, το Le Ponant, κατέπλευσε το πρωί της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου στον κόλπο της Παροικίας.

Το Le Ponant ανήκει στην εταιρεία γαλλικών συμφερόντων Ponant Cruises (πρώην Compagnie du Ponant), μια εταιρεία παγκοσμίου φήμης, τα πλοία της οποίας ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο, σε κάθε θάλασσα του πλανήτη.
Η Ponant Cruises διαθέτει κυρίως μικρά ή μεσαίου μεγέθους σκάφη θαλάσσιας αναψυχής τα οποία «πιάνουν» λιμάνια παντού, ακόμα και σε εξωτικούς προορισμούς στους οποίους δεν έχουν πρόσβαση τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια. Προσφέρει έτσι μοναδικές εμπειρίες στους τουρίστες που τα προτιμούν και επιθυμούν θαλάσσια αναψυχή ιδιαίτερων συγκινήσεων.

leponant 01

Το Le Ponant αποτελεί το μοναδικό στο είδος του «καμάρι» της εταιρείας. Με τη φίνα εμφάνιση ιστιοφόρου που θυμίζει γιότ, το γουστόζικο σχεδιασμό του, την κομψή του εσωτερική διακόσμηση, το οικείο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του στο οποίο υπάρχουν περιορισμένες οργανωμένες δραστηριότητες, διαθέτει σύγχρονες καινοτόμες ανέσεις και τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον.

Περιλαμβάνει 16 καμπίνες και σουίτες, ενώ σε κάθε φιλοξενούμενο τουρίστα αντιστοιχεί ένα μέλος πληρώματος. Διαθέτει επίσης έναν αφοσιωμένο σεφ και εστιατόριο και υπόσχεται αυθεντικές εμπειρίες σε κάθε λιμάνι – σταθμό του.

Το Le Ponant πολυτελές και ταυτόχρονα φιλόξενο και οικείο, εισάγει ένα νέο σκεπτικό στα ταξίδια θαλάσσιας αναψυχής συνδυάζοντας το γούστο, τη φινέτσα και την εξωτερική και εσωτερική νοσταλγική ομορφιά ενός ιστιοφόρου - γιότ, με όλες τις σημερινές απαιτήσεις ενός τουρίστα του καιρού μας.

Στην Πάρο μετέφερε Γάλλους τουρίστες. Κατά τη φετινή θερινή σεζόν, κρουαζιερόπλοια της ίδιας εταιρείας όπως το Le Bougainville και το Le Lyrial κατέπλευσαν στην Πάρο και μάλιστα, το αξιοσημείωτο είναι ότι στο νησί υπήρξαν φέτος 18 αφίξεις πλοίων της παγκοσμίου κλάσης, πρωτοπόρου εταιρείας Ponant Cruises!

leponant 03

leponant 04

leponant 05

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos