Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 15:10

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν  δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και πολλού τραυματίες σημειώθηκε στη Ρουμανία με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 47 Έλληνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Είναι ποτέ δυνατόν ο άνθρωπος να ενεργεί εναντίον του εαυτού του;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο άνθρωποι έχασαν την Παρασκευή τη ζωής του στο Παρίσι, σύμφωνα με την Le Parisien, μετά από πυροβολισμούς στο 10ο διαμέρισμα της Γαλλικής πρωτεύουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπογράφτηκε αυτές τις ημέρες, από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ. Πούλιο Γεώργιο και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας ΟΘΡΥΣ ΑΤΕ, παρουσία του Δημάρχου κ. Κωβαίου, η Σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Επέκταση δυναμικότητας και εκσυγχρονισμός της ΕΕΛ Μάρπησσας Πάρου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η FIFA ανακοίνωσε το καλύτερο γκολ του Μουντιάλ, όπως αυτό ψηφίστηκε από τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα της Ομοσπονδίας. Το εκπληκτικό γκολ του Ρισάρλισον, ο οποίος με έναν φανταστικό τρόπο είχε κάνει το 2-0 απέναντι στη Σερβία, συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο πλαίσιο του προγράμματος Υπευθυνότητας της AtticaGroup «ΠΛΕΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» και με στόχο την περαιτέρω συνεισφορά του Ανθρώπινου Δυναμικού μας σε ανάγκες συνανθρώπων μας, διοργανώσαμε τον 2ο αγώνα ποδοσφαίρου «OneGroupOneCrew» με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στόχο τη στήριξη του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 13:16

Το κύπελλο Κυκλάδων στόχος για την ΑΕ Πάρου

Ορίστηκε για τις 8/1 2023 το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για την ΑΕ Πάρου και είναι στη Νάξο με τον ΠΑΣ Νάξου για το κύπελλο Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλές συζητήσεις γίνονται για την παραγωγική διαδικασία του Ελληνικού μπάσκετ γίνονται και ήδη φαίνονται βήματα για την αξιοποίηση των ντόπιων ταλέντων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos