Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Το παιχνίδι ΑΕ Πάρου – Ελλάς Σύρου 1-1 άνοιξε την αυλαία της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, όπου συμμετέχουν επίσης ο Πανναξιακός, ο ΑΟ Πύργου και το Φιλώτι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μία εφιαλτική νύχτα θα ζήσει η οικογένεια Βρουλάκη. Αδίστακτοι δολοφόνοι θα εισβάλλουν στο σπίτι τους, με αποτέλεσμα η Μαρίνα, η Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη να βρίσκονται σε τεράστιο κίνδυνο, στη σειρά Σασμός.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ποιός δεν έχει έρθει αντιμέτωπος με την κυκλοφοριακή συμφόρηση στο λιμάνι του Πειραιά κατά τους θερινούς ιδίως μήνες; Ποιός άραγε δεν έχει κινδυνεύσει να χάσει το πλοίο βρισκόμενος μια ανάσα από λιμάνι, λόγω του ότι έχει κολλήσει στην κίνηση;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο διάλειμμα του ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕ Πάρου – Ελλάς Σύρου, o οποίος διεξήχθη την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Παροικίας, πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης της EXPA (Ένωση Ξυλουργών Πάρου – Αντιπάρου).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που αναμένεται να επικρατήσουν την Πέμπτη 24/02/22, τα παρακάτω δρομολόγια των πλοίων, δεν θα πραγματοποιηθούν :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ηγέτης της άμυνας της ΑΕ Πάρου Βαγγέλης Καμπάσης δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στα υπόλοιπα ματς της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την ανάγκη ένταξης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στο «προσωρινό πλαίσιο» με πλαφόν 2,3 εκατ. €, ανέδειξε με ερώτηση που κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Σπυρίδωνα – Άδωνι Γεωργιάδη, την οποία συνυπέγραψε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλειος – Νικόλαος Υψηλάντης και ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου ενημερώνει τους επιχειρηματίες που προτίθενται να κάνουν χρήση κοινοχρήστου χώρου για το έτος 2022, να καταθέσουν αίτηση για την χορήγηση άδειας χρήσης κοινοχρήστου χώρου, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι γνωστός ο σεβασμός των Παρίων και των Αντιπαρίων στον Άγιο Αρσένιο και στην Ιερά Μονή Χριστού του Δάσους. Χιλιάδες συμπατριώτες μας επισκέπτονται την Ιερά Μονή του Χριστού του Δάσους, για να προσευχηθούν και να ζητήσουν την ευλογία του θαυματουργού μας Αγίου, του Αγίου Αρσενίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos