Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Σε «γρίφο» που μέχρι στιγμής παραμένει άλυτος, έχει εξελιχθεί για τις αστυνομικές αρχές της Πάρου, το μπαράζ διαρρήξεων σε καταστήματα και σπίτια της Αλυκής από κουκουλοφόρους ακόμα και μέρα μεσημέρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγαλοπρέπεια, λαμπρότητα και όλες τις τιμές γιορτάστηκε φέτος στη Νάξο ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης με την παρουσία πλήθους κόσμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά και από την επικοινωνία του Φίλιππου Φόρτωμα, η με την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το Υπουργείο προέβη σε νέα παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών, μέχρι το τέλος του μήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάρο «ψήφισε» φέτος για χαλαρές, οικογενειακές διακοπές ο «μάγος» του παγκόσμιου τένις, ο καλύτερος κατά πολλούς τενίστας όλων των εποχών, ο Ελβετός Ρότζερ Φέντερερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 17:09

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία ιδιαίτερη συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής (15/7) η Κατερίνα Μονογυιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως ξεκίνησε τον εξηλεκτρισμό του στόλου των οχημάτων της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η όμορφη μελαχρινή μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το εκρηκτικό κορμί της σε γνωστό beach bar του νησιού - Δείτε βίντεο

Κατηγορία LIFESTYLE

Βήμα βήμα η νέα διαδικασία - Σε λειτουργία βρίσκεται πλέον η νέα πλατφόρμα myAuto, που θα αποτελεί τον ψηφιακό φάκελο, στο gov.gr, για όλα τα οχήματα - Ποιες πληροφορίες θα παρέχει η υπηρεσία σε πραγματικό χρόνο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Alpha Τώρα» και προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς. Η πολιτικός μίλησε για την επιθυμία της να γίνει μητέρα και να κάνει κατάψυξη ωαρίων. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos