Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Την επέκταση των δραστηριοτήτων της και στις ψηφιακές συναλλαγές, μέσω ενός ψηφιακού πορτοφολιού που είναι πλέον διαθέσιμο στην εφαρμογή του Viber ανακοίνωσε η Rakuten Viber.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αγαπήθηκε πολύ από τα πρώτα της μουσικά βήματα. Ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες προσωπικού ρεπερτορίου αλλά και αγαπημένα λαϊκά τραγούδια που άγγιξαν την καρδιά μας!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Θοδώρα και ο νέος αστυνόμος έρχονται κοντά αλλά αυτός ο έρωτας θα έχει απρόοπτες εξελίξεις.

Κατηγορία LIFESTYLE

Το άνοιγμα της πλατφόρμας για τις αιτήσεις του Fuel Pass 2 περιμένουν οι οδηγοί, προκειμένου να πάρουν το νέο αυξημένο επίδομα για τα καύσιμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα εκρηκτικό live πάνω στη θάλασσα πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουλίου στη Γ' Μαρίνα Γλυφάδας οι ΟΝΙRAMA, παρουσία 2.500 ατόμων που διασκέδασαν σε ένα μεγάλο beach party, παρέα με το πιο δυναμικό συγκρότημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση στη Μάνδρα. Λόγω της έκτασης που έχει πάρει η φωτιά, έχουν εκκενωθεί προληπτικά οι οικισμοί Νέα Ζωή και Νέος Πόντος. Επί τόπου επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα υπέροχο νησιώτικο πανηγύρι με ζωντανή μουσική και χορό, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουλίου στο λόφο της Αγ. Άννας στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλη Ιουλίου πια και το νησί μπαίνει σε τροχιά κορύφωσης της τουριστικής σεζόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απογοητευτική και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, είναι η εικόνα που παρουσιάζουν κάδοι απορριμμάτων στον Αμπελά. Ξεχειλισμένοι ως επάνω, έχουν ως αποτέλεσμα σκουπίδια να ρίχνονται γύρω από αυτούς στο δρόμο, παρουσιάζοντας μια αλγεινή εικόνα της περιοχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 O ΕΟΔΥ συστήνει να λαμβάνουμε με συνέπεια μέτρα προφύλαξης από τα τσιμπήματα κουνουπιών, καθώς έχουν ήδη καταγραφεί 13 περιστατικά του ιού του Δυτικού Νείλου για φέτος το καλοκαίρι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos