Κυριακή, 01 Απριλίου 2012 - Psts.gr
Δευτέρα, 02 Απριλίου 2012 00:26

Νέα του χορευτικού Ομίλου Νάουσας

"Φωνές παράδοσης" Πιστός στο ετήσιο ραντεβού του, ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου παρουσίασε την καθιερωμένη ανοιξιάτικη χορευτική

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το δίλημμα των εκλογών είναι «Ευρώπη ή χάος»δήλωσε τις προάλλες ο πρόεδρος του ΣΕΒ,κ.Δασκαλόπουλος. «Ευρώπη ή χάος»ακούστηκε λίγες μέρες αργότερα, με τα ίδια ακριβώς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 01 Απριλίου 2012 15:03

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθησαν δυο (2) άτομα για σωματεμπορία και μαστροπεία, στην Κω.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διοργανώνεται τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ στο γήπεδο της Μάρπησσας με έναρξη 21-22 Απριλίου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία επιτυχία της σπουδαίας φιλικής αναμέτρησης μπάσκετ, ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδος Βετεράνων και τους Παλαίμαχους του Άρη Σύρου, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν με τους παραγωγούς στο Νευροκόπι και σε άλλες πόλεις του Βορρά και χαιρόμαστε γι αυτήν την εξέλιξη.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ
Κυριακή, 01 Απριλίου 2012 14:39

Προβάδισμα επτά μονάδων για τη Ν.Δ.

Σαφές προβάδισμα επτά μονάδων διατηρεί η Ν.Δ. του ΠΑΣΟΚ στο νέο κύμα του βαρόμετρου της Public Issue. Στην εκτίμηση ψήφου η Ν.Δ. συγκεντρώνει 22,5%, έναντι 15,5% του ΠΑΣΟΚ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 01 Απριλίου 2012 04:29

"Χρυσή" η Πάρος!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parianostypos.gr, η Πάρος περιλαμβάνεται στις χρυσοφόρες, ανάμεσα σε άλλες, περιοχές της ελληνικής επικράτειας, στις οποίες επίκεινται εργασίες εξόρυξης χρυσού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos