Τετάρτη, 22 Μαϊος 2013 - Psts.gr

Σύμφωνα με έγκυρες  πληροφορίες του parianostypos.gr, 9 διαφορετικά κρουαζιερόπλοια αναμένεται να καταπλεύσουν στην Πάρο κατά την τρέχουσα τουριστική περίοδο και συγκεκριμένα από τα τέλη Μαίου έως και τα τέλη Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα γραφικά σοκάκια της Παλαιάς Αγοράς στην Παροικιά επέλεξε την Τετάρτη το βράδυ 22 Μαίου 2013 ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου «Αρηίς», στα πλαίσια του εορτασμού της Γιορτής της Μητέρας, τίμησε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου , ως Πρέσβειρα της ελληνικής & Παριανής Κουζίνας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπήρξε ένας μεγάλος πολιτικός, ένας μεγάλος Ευρωπαίος, ο οποίος βοήθησε όχι μόνο στην επαναφορά της Δημοκρατίας στη Χώρα μας και

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η υλοποίηση της πρώτης, κεντρικής παρέμβασης του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη λαμπρότητα και με την παρουσία πλήθους κόσμου έγινε και φέτος ο εορτασμός του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Άσπρου Χωριού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της περιφέρειας Ν. Αιγαίου συνεχίζοντας για δεύτερη ημέρα τις συναντήσεις και επαφές με κυβερνητικούς εκπροσώπους των Βαλεαρίδων επισκέφτηκε το τεχνολογικό πάρκο καινοτομίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσίαση Βασικών Αρχών Πρώτων Βοηθειών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου από το Δήμου Αντιπάρου και την Κοινωφελή Επιχείρηση, στο πλαίσιο του προγράμματος «Άγονη Γραμμή» στο οποίο για τρίτη συνεχή χρονιά συμμετέχει ο Δήμος Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλά έχουν ακουστεί αλλά και έχουν γραφεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με την περισυλλογή, διαλογή και απομάκρυνση από το νησί της Πάρου των ανακυκλώσιμων υλικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Σίφνου συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους έτους 2013 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με τη χρηματοδοτική στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos