×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2013 - Psts.gr

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας στα πλαίσια του εορτασμού της μνήμης του Ήρωα Νικόλα Στέλλα διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ειδικό σχολείο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Ρόδου στο πλαίσιο εκπαιδευτικής του δραστηριότητας επισκέφτηκε σήμερα το διοικητήριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκειμένου να ξεναγηθεί στους χώρους του και να ενημερωθεί για την ιστορία του κτηρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2013 17:27

Τζαζ και Παριανή ποίηση

Θα γίνει και φέτος στις Λεύκες στις 23 Ιουλίου η συναυλία με τζαζ μουσική την οποία κάθε χρόνο επιμελείται η Αθηνά Περαντινού και η Σχολή τζαζ μουσικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2013 17:22

ΕΠΑΨΥ: Ευχαριστήριο σε Δήμου Πάρου

Το ΔΣ της ΕΠΑΨΥ και τα στελέχη της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ ευχαριστούν θερμά το Δήμο Πάρου για την έμπρακτη υποστήριξη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερωτική σύσκεψη για τα έργα με φορέα διαχείρισης την Εγνατία Οδό Α.Ε. πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μήλου, ότι εντός λιμένα Μήλου και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή «ΠΑΠΙΚΙΝΟΥ»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«...Μην το θεωρήσετε αυτό ως περιφρόνηση του δικαστηρίου σας, αλλά ως διαμαρτυρία. Δεν έχω άλλον τρόπο», είπε ο πρώην υπουργός αποχωρώντας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλειστή παραμένει μέχρι στιγμής εφαρμογή του TAXIS NET μέσω της οποίας θα γίνεται η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2012.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos