Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 - Psts.gr

Στο Δημοτικό στάδιο της Παροικίας Πάρου, οι παίδες του ΑΟ Πάρου έχασαν στα πέναλτι 4 - 2 από τον Π.Α.Σ Νάξου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραμένει άγνωστη η ταυτότητα της γυναίκας που βρέθηκε προχθές (Πέμπτη 10 Απριλίου 2014) το πρωί στην θαλάσσια περιοχή του Κριού στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 16:26

Και στις εκλογές έτσι συνεχίζουμε...

Το parianostypos.gr δεν χρειάζεται πλέον διαπιστευτήρια ενημερωτικής αμεροληψίας, γιατί έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως το μόνο ανεξάρτητο, αδέσμευτο, ακομμάτιστο και ελεύθερο μέσο ενημέρωσης της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός  ΠΑΡΟΥ προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο να υποβάλλει γραπτή δεσμευτική προσφορά, εντός σφραγισμένου φακέλου, για την αγορά των  παρακάτω ακινήτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 14:40

Πάρος: “Hellenic Match Racing Tour”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 η πρώτη ημέρα διεξαγωγής του Hellenic Match Racing Tour στο πανέμορφο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στις 11-04-2014 το βράδυ συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου ένας 69χρονος ημεδαπός γιατί ύστερα από σχετική καταγγελία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την έναρξη ουσιαστικά της προεκλογικής εκστρατείας, με χαρακτηριστικά  πανστρατιάς εν όψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου, σηματοδότησαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννης Κακλιός, θα δώσει τη μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, επικεφαλής της  ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο.

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Την 12-4-2014/05.40 στη Μύκονο, επί της επαρχιακής οδού Χώρας-Άνω Μεράς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονη ημεδαπή εξετράπη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos