Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Τήνου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΡΤΕΜΙΣ'' Ν.Π. 10317, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Άνδρο για Τήνο - Σύρο, ότι αδυνατεί να καταπλεύσει στον οικείο λιμάνι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για λιμένα Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντισυνταγματικό έκρινε τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με ψήφους 14 έναντι 11.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αξιότιμε Κύριε Διοικητά,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη σε τοπικά μέσα ενημέρωσης των Κυκλάδων, σχετικά με τη διαθεσιμότητα των εναέριων μέσων δασοπυρόσβεσης στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες 25.10.2016 στη Σύρο, επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χιλιάδες ήταν οι πιστοί από τον Πειραιά και όχι μόνο, οι οποίοι συνέρρεαν με ευλάβεια εδώ και δέκα περίπου ημέρες, στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου (Ταμπουρίων) στον Πειραιά, για να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, η οποία μεταφέρθηκε από την Πάρο, για να εκτεθεί σε προσκύνηση και αγιασμό των πιστών στο πλαίσιο των θρησκευτικών εορταστικών εκδηλώσεων «Δημήτρια 2016».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή αναφορά για θέμα που απασχολεί τη νήσο Άνδρο του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού Πάρου, ιδιοκτησίας Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τα χιλιοστά βροχής που έχουν καταγραφεί κατά την περίοδο Απριλίου – Οκτωβρίου 2016 είναι 14,20.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συμφωνία της Ενωσης Περιφερειών με το νέο αντιδραστικό «Καλλικράτη» κατέληξε το 4ο συνέδριο της ΕΝΠΕ , επιδιώκοντας την ταχύτερη ευθυγράμμιση της τοπικής και περιφερειακής διοίκησης, στην αντιλαϊκή κεντρική πολιτική του κράτους.
Το ίδιο το θέμα του Συνεδρίου «Από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση», επιβεβαιώνει ότι, όχι μόνο αποδέχονται το ρόλο τους ως κρατικός μηχανισμός, αλλά πιέζουν για να αναλάβουν πιο ουσιαστικό ρόλο στην υλοποίηση όλου του συμφωνημένου με την Ευρωπαϊκή Ένωση αντιλαϊκού σχεδιασμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τη συνήθεια όταν μαγειρεύουμε πατάτες -με οποιοδήποτε τρόπο (βραστές, τηγανητές, ψητές) να τις ξεφλουδίζουμε. Η αλήθεια είναι όμως ότι η φλούδα της πατάτας έχει τα πιο πολύτιμα και ευεργετικά συστατικά για τον οργανισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos