Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Κοσμοπλημμύρα παντού! «Πίτα» τα σοκάκια της Νάουσας από μυριάδες τουρίστες που κάθε βράδυ βολτάρουν στον οικισμό!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Χάρις του Θεού αγαπητοί μου, μας αξίωσε και πάλι να υποδεχόμαστε την μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου η οποία τόσο πολύ αγγίζει τις ψυχές των πιστών ώστε ο λαός μας να την ονομάζει το Πάσχα του καλοκαιριού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με έκτακτα ακτοπλοϊκά δρομολόγια ανταποκρίνεται η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries στη μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων για ταξίδια προς και από τις Κυκλάδες τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήπως πήρατε κάποιο ραβασάκι από το Τaxisnet; Μάλλον έχετε ανοικτούς λογαριασμούς με την εφορία, όπως άλλοι περίπου 4 εκατομμύρια φορολογούμενοι, οι οποίοι εντοπίζονται ένας-ένας από την ΑΑΔΕ και καλούνται να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Σαβιέ Μπετέλ μαζί με τον σύζυγό του αρχιτέκτονα Ντεστενέ Γκωτιέ βρίσκονται στην Πάρο και απολαμβάνουν τις διακοπές τους φιλοξενούμενοι στη βίλα πασίγνωστου Γάλλου δημοσιογράφου στη Σάντα Μαρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Αμοργού από λουόμενους στην παραλία “ΚΑΜΠΙ” Αγίας Άννας στις νότιες ακτές ν. Αμοργού, για παρασυρόμενο κολυμβητή προς τη βραχονησίδα “ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΟΚΑΣΤΡΟ”.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 14:12

Πτώση Δ/Κ οχήματος στη θάλασσα στην Ικαρία

Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα γη Λιμενική Αρχή Εύδηλου Ικαρίας από ιδιώτη, για περιστατικό πτώσης Δ/Κ οχήματος με έναν επιβάτη στη θάλασσα εντός της χερσαίας ζώνης του οικείου λιμένα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες. Πέμπτη 10 Αυγούστου η Λιμενική Αρχή Πάρου, για περιστατικό τραυματισμού 41χροονου μέλος του πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ “ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΡΟΣ” Ν.Π.12119 κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης οχημάτων στο λιμένα Παροικιάς ν. Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε στις μασχάλες σας χημικά προϊόντα του εμπορίου, τα οποία πολλές φορές δεν έχουν και τα αποτελέσματα που “υπόσχονται”, ή εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τα αποσμητικά και αντιιδρωτικά που έχετε ήδη δοκιμάσει, εξετάστε τις ακόλουθες πολύ αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξαλείψετε τη δυσάρεστη οσμή του ιδρώτα στις μασχάλες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των δρομολογίων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos