Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr

Ξανά στις ζωές μας μπαίνει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κάτι που είναι αλήθεια ότι μας είχε λείψει τους τελευταίους μήνες. Η αυλαία ανοίγει με τις αναμετρήσεις Γιουβέντους – Τότεναμ και Βασιλεία – Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Τσάμπιονς  Λιγκ, ενώ δράση υπάρχει και για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Αθήνα, κ. Geoffrey Pyatt, συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στο περιθώριο εκδήλωσης του Αμερικανικού Κολλεγίου, στην οποία παραβρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

*Αύξηση 3,7% στη συνολική επιβατική κίνηση( εσωτερικού-εξωτερικού ) τον Ιανουάριο του 2018 – Διακινήθηκαν 1.98 εκατ. επιβάτες
*Αύξηση 0,2% στο σύνολο των πτήσεων σε σχέση με το 2017

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο Υπουργείο, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Αντικείμενο της συνάντησης εργασίας, την οποία ζήτησε ο Περιφερειάρχης, ήταν η ανάγκη να εξευρεθούν οι πόροι ή τα εργαλεία αυτά που θα επιτρέψουν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να υλοποιήσει τα έργα υποδομής που είναι απαραίτητα για τα νησιά της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη η ζήτηση για τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων που πραγματοποιούνται στο νησί μας, το Α.Τ. Πάρου, το Κέντρο Υγείας Πάρου, ο Π.Σ. Αρχίλοχος και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. συνδιοργάνωσαν σειρά ενημερωτικών διαλέξεων με θέμα την Οδική Ασφάλεια στις 1, 2 & 9 Φεβρουαρίου 2018 σε χώρους των Λυκείων Νάουσας, Παροικίας και ΕΠΑΛ Πάρου – Αντιπάρου αντίστοιχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο τέως επικεφαλής του EuroWorking Group, Τόμας Βίζερ, αναφερόμενος σε συνέντευξή του στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και την διαπραγμάτευση 2015 ανέφερε ότι κόστισε 200 δις!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μείωση των κρίσεων σε επιληπτικούς ασθενείς, που φτάνει σε ποσοστό 70% ,προσφέρει μια νέα ελάχιστα επεμβατική θεραπεία καυτηριασμού με ακτίνες laser!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 13:44

Θαλάσσιο συμβάν στην περιοχή των Ιμίων

Περί ώρα 23:40 χθες, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Ιμίων, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, τουρκική ακταιωρός πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς κατά παράβαση των Διεθνών Κανόνων Αποφυγής Συγκρούσεων και προσέκρουσε στην πρυμναία αριστερή πλευρά του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ.) “090” του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το οποίο εκτελούσε διατεταγμένη περιπολία στην περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σαντορίνη, έθεσαν στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Δήμαρχος του Νησιού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos