Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr

Αρσενικά τρωκτικά που εκτέθηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα ραδιοσυχνοτήτων ανέπτυξαν όγκους γύρω από τις καρδιές τους, αλλά οι ερευνητές τονίζουν ότι το ποσοστό ήταν πολύ μικρό και εκτέθηκε σε τόσο μεγάλο επίπεδο που πρακτικά κανένας χρήστης δεν θα μπορούσε να βιώσει στην πραγματικότητα

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έτοιμη για αποδοχή ονόματος με γεωγραφικό προσδιορισμό η ΠΓΔΜ - Αλλάζουν τα ονόματα σε αεροδρόμιο και κεντρικό δρόμο - Επίσημες ανακοινώσεις από τον Ζόραν Ζάεφ - Αντιδράσεις από το κόμμα του Γκρούεφσκι - "Τα Σκόπια δεν είναι έτοιμα ακόμα να μπουν στην Ε.Ε" δηλώνει ο Χαν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ομιλητής στο Συλλαλητήριο της Αθήνας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος, συγκλόνισε με τα λόγια του, όταν ερωτηθείς από το δημοσιογράφο κ. Ευαγγελάτο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον, αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του και τα αισθήματά του από το Συλλαλητήριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ...κάρβουνα παίρνουν φωτιά στο νησί των παραγώγων την Νάξο και τα μέλη της ένωσης Αγροτικών συνεταιρισμών του νησιού οργανώνουν τρικούβερτο γλέντι με φόντο την φημισμένη Πορτάρα του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εδραιώνει τη θέση της ως παγκόσμιος τουριστικός προορισμός υποδεχόμενη το μεγαλύτερο μέρος συνολικού τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 05-02-2018 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 20χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

-Εδραιώνεται στις τουριστικές αγορές το brand “Aegean Islands”

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βακόνδιος με την ευκαιρία της κοπής της πίτας της ΔΗΜΤΟ Πάρου-Αντιπάρου παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του βουλευτή Κυκλάδων κ.Γιάννη Βρούτση, περιόδευσε το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου στην Πάρο και την Αντίπαρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε βέβαιη αναπηρία αλλά ακόμη και στον θάνατο μπορεί να οδηγήσει η αυχενική μυελοπάθεια-που πλήττει κυρίως ηλικιωμένους- αν δεν διαγνωστεί και δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν -3- κυνηγητικά, -2- αυτοσχέδια όπλα, περίστροφο και -68- φυσίγγια πυροβόλου όπλου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos