Παρασκευή, 01 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Σε δικαστική μάχη με τον εν διαστάσει σύζυγό της βρίσκεται μια μητέρα, η οποία πήρε τον 11χρονο γιο της στην Πάρο, καθώς θεώρησε ότι εκεί διατρέχει μικρότερο κίνδυνο λόγω κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και νυκτερινές ώρες - Άνεμοι δυτικών κυρίως διευθύνσεων με εντάσεις έως 6 μποφόρ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια μάσκα μας προσφέρει μεγαλύτερη προστασία - Διαβάστε σε τι τιμές κυμαίνονται - Δείτε σε ένα λεπτομερές βίντεο πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας υφασμάτινη μάσκα - «Καμπάνα» 150 ευρώ για τη μη χρήση μάσκας
Οι μάσκες προσώπου για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού από την Δευτέρα 4 Μαΐου θα πρωταγωνιστούν στη ζωή του πολίτη, καθώς ξεκινά η σταδιακή άρση των μέτρων που είχαν ληφθεί από την κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης της COVID - 19.

Η επιστροφή στην νέα κανονικότητα θα γίνει με υποχρεωτική χρήση μάσκας. Όπως ενημέρωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας από τις 4 Μαΐου οι μάσκες θα είναι υποχρεωτικές σε κλειστούς χώρους, σχολεία και σε μέσα μαζικής μεταφοράς, παντοπωλεία, νοσοκομεία, κουρεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και λοιπές υπηρεσίες που προϋποθέτουν σωματική επαφή.

Οι τιμές για τις μάσκες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα χρησιμοποιούμε τη μάσκα από την Δευτέρα.Τι δήλωσε για το ύψος των τιμών ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης. Τι πρέπει να προσέξουμε στις υφασμάτινες μάσκες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευκρινίσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης αναφορικά με την επόμενη μέρα στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και στο πώς θα εφαρμοστούν τα μέτρα προστασίας. Παράλληλα μίλησε και για τις προσλήψεις στα νησιά, οπου οι εργαζόμενοι θα μπορούν να μεταβούν με μια απλή βεβαίωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έδωσε σήμερα έκτακτη άδεια για την χρήση του φαρμάκου Remdesivir της Gilead για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Το ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ΗΠΑ ανέπτυξαν ένα πρωτοποριακό τεστ για τον κορονοϊό, καθώς μέσα από τη δοκιμή μπορούν να αναγνωριστούν οι προσυμπτωματικοί μεταφορείς του ιού πριν γίνουν μολυσματικοί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι ο Προσωρινός περιορισμός των μετακινήσεων επιβατών με πλοία της Ακτοπλοΐας, θα παραταθεί έως τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 ώρα 06:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φωτιά που ξέσπασε γύρω στα μεσάνυχτα της Πέμπτης 30 Απριλίου, και σε αποκλειστική φωτογραφία δημοσίευσε το psts.gr, έκαψε ολοσχερώς τον υπαίθριο χώρο της ψαροταβέρνας που στεγάζει τον κύριο όγκο των τραπεζοκαθισμάτων γνωστής ψαροταβέρνας στο Μικρολίμανο του Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos