Κυριακή, 24 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Μυκόνου από τον Κυβερνήτη του σκάφους αναψυχής ''THALASSES I'' σημαίας Ηνωμένου Βασιλείου, για μηχανική βλάβη του σκάφους, στη θαλάσσια περιοχή ''Ἀσπρος Κάβος'' ν.Ρήνειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, απογευματινές ώρες την Κυριακή, η παρακάτω διακομιδή ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυστυχώς για το νησί μας και ευτυχώς για τους 159 πολίτες που έκριναν το εκλογικό αποτέλεσμα στις δημοτικές εκλογές, δεν υπήρξε η δυνατότητα να ακουστεί το τι ειπώθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι σίγουρο ότι θα έχαναν τον ύπνο τους από τις τύψεις!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οταν ο υπογράφων μίλησε πρώτη φορά με τον δήμαρχο της Πάρου Μάρκο Κωβαίο τον Απρίλιο, για τη φετινή σεζόν, ο ίδιος όπως και όλοι στις κοινότητες που ζουν από τον τουρισμό «ψαχνόταν».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2132] που μοίραζε πάνω από 6,8 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταδιακή μεταβολή του καιρού αναμένεται από τη Δευτέρα με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις σποραδικές καταιγίδες και τους κατά τόπους ενισχυμένους βόρειους ανέμους στα πελάγη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφτασε η μέρα που τα λουκέτα θα αρθούν και ο χώρος της εστίασης στην Πάρο θα ξαναβρεί το ρυθμό του. Μετά από δυόμισι περίπου μήνες, εστιατόρια, καφέ και μπαρ που έκλεισαν λόγω των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας, ανοίγουν και πάλι από τη Δευτέρα 25 Μαϊου στο πλαίσιο του 4ου σταδίου άρσης των περιοριστικών μέτρων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατόπιν ομόφωνης θετικής εισήγησης της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, ανακοινώνεται ότι θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι λουόμενοι στην παραλία Μαρτσέλο στον κόλπο της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού ανακοινώθηκαν σήμερα από την επιτροπή του υπουργείου Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos