Πάρος: «Επιχείρηση» τραπεζάκια έξω! Στο φουλ οι προετοιμασίες στην εστίαση…

24 Μαϊος 2020 21:15

Έφτασε η μέρα που τα λουκέτα θα αρθούν και ο χώρος της εστίασης στην Πάρο θα ξαναβρεί το ρυθμό του. Μετά από δυόμισι περίπου μήνες, εστιατόρια, καφέ και μπαρ που έκλεισαν λόγω των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας, ανοίγουν και πάλι από τη Δευτέρα 25 Μαϊου στο πλαίσιο του 4ου σταδίου άρσης των περιοριστικών μέτρων.


Στην Πάρο, οι «μηχανές» δουλεύουν στο φουλ, οι καταστηματάρχες βρίσκονται υπ΄ατμόν ώστε όλα αύριο να είναι έτοιμα για την υποδοχή των πρώτων πελατών τους. Εκατοντάδες επιχειρήσεις σήμερα στο νησί, έβαζαν τις τελευταίες «πινελιές» στους χώρους τους ώστε αυτοί να μην είναι μόνο καλαίσθητοι, επαρκώς εξοπλισμένοι και προετοιμασμένοι αλλά και σύννομοι.

Γιατί το άνοιγμα στην εποχή του κορωνοϊού συμπεριλαμβάνει υποχρεώσεις όπως η τήρηση των αποστάσεων ανάμεσα σε τραπεζοκαθίσματα, συγκεκριμένο αριθμό καθήμενων ανά τραπέζι και μέγιστο αριθμό πελατών ανά τ.μ. της συνολικής επιφάνειας του καταστήματος.

«Επιχείρηση» τραπεζάκια έξω λοιπόν σήμερα και στην Πάρο με οργασμό δραστηριοτήτων ώστε την αυριανή μέρα να είναι όλα όπως πρέπει…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos